Hogyan diétázzak kollégiumban?
Mióta kolis vagyok eléggé elpocakosodtam, hogyan figyeljek jobban oda a kajámra, mik azok az ételek amiket könnyen el lehet készíteni és nem túl drágák? Mit hagyjak ki az étrendemből a kenyéren kívül, teljes kiőrlésűt fogyasztok persze. A költségvetés sajnos nem túl nagy, nem engedhetem meg magamnak, hogy minden nap égterembe járjak.
Kondizni járok, azzal nincs baj, csak a diéta részével. 20/F
"Resztelt máj krumplival, fűszeres sült csirkecomb rizzsel"
:DDDDD most hangosan kiröhögtelek:D
hát végülis a "nem túl drága" relatív, de azért gondolkozz reálisabban
A koliban valóban nagyon nehéz normálisan étkezni, mert ott a sok szobatárs, aki este 11kor betol két pizzát, és dobozszám eszi a kekszeket, amikor te elhatároztad, hogy este 10dkg túró plusz egy mandarin.
Nekem az volt a módszerem, hogy lenéztem őket, hogy ilyen szemét módon rombolják a testüket és úgy könnyebb volt. Amúgy meg a koliban is ugyanúgy lehet normálisan élni, csak nagy a csábítás, mert mindenki egy troll.
3-as vagyok.
Most mi a baj a májjal és a csirkével? Ezek olcsó kaják, és egy óvodás röhögve megcsinálja:) Persze nem mindegy, milyen lehetőséged van főzésre...
Én úgy érzem a válasz használható volt: olcsó, könnyen elkészíthető kaját kérdeztél, most ha azt írom süss olajba krumplit meg fagyasztott pulykatallért, jobb?:) Az én szobatársaim azt ették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!