Hogy diétázzak ha nem szeretem a zöldségeket?
itt egy tipikus női diéta.
én nem látok benne különösebben sok zöldséget,max rizs,brokkoli,zab,uh nem vágom miről beszélsz.
Afrikában szerinted hogy diétáznak? ott sem szeretik a zöldségeket. vagy igen, de nincsen.. mindegy.
esetleg az étkezést nem szeretem/nem szeretem dologgá kéne egyszerűsíteni, más részt nem igaz, hogy nem találsz még zöldséget, amit szeretnél.. de tegyük fel beteg vagy, és alapvetően nem szereted a zöldségeket. akkor szeretet nélkül eszed meg :)
Egyél halat, sült hecket rizzsel, csirkét, csirkemájat, kacsát, libát - rizibizivel, tojásosrizzsel, naturjoghurtos barnarizzsel, kukoricás rizzsel, babos rizzsel bár olyat még nem ettem, retkes rizsel bár olyat sem, ananászos rizzsel az nem anyira rossz egyébként. Vagy egyél hozzá céklát. Azt se szereted? :)
Desszertnek meg ehetsz mandarint, narancsot, sárgabarackot, mert az finom.
Egyébként amikor nyaraltunk, volt ott egy nagyon vékony fiatal srác, és kérdeztük tőle mitől olyan vékony, erre azt mondta, hát mert egy nap eszik 1 szelet kenyeret, 1 szelet hússal. Az a reggeli ebéd vacsora, és kész, semmi mást. A szülei nem adnak neki enni, nincs pénzük kajára. Ez így vidéken. Holott elmehetett volna kukoricát lopni, vagy valamit. De hát nem ment :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!