Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy diétázzak ha nem szeretem...

Hogy diétázzak ha nem szeretem a zöldségeket?

Figyelt kérdés
Több helyen is olvastam, hogy az étkezések felének(két harmadának) zöldségeknek kell lennie. De az a helyzet hogy alig van zöldség amit szeretek..amiket szeretek: borsó, száraz bab, krumpli, kukorica, retek. Ennyi, sajnos. Meg szoktam kóstolni a többi zöldséget, egyszerűen nem ízlik, nem tudom mért..és nem tudom, hogy diétázhatnék.. Segítségre lenne szükségem!
2012. jan. 8. 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:

itt egy tipikus női diéta.

[link]

én nem látok benne különösebben sok zöldséget,max rizs,brokkoli,zab,uh nem vágom miről beszélsz.

2012. jan. 8. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:
7%
Amiket felsoroltál, az mind tele van szénhidráttal (bab, krumpli, kukorica), tehát hizlal. Alap zöldségek vannak, mint paradicsom, paprika, kígyóuborka, jégsaláta. Ezeket fel nem foghatom, hogy lehet nem szeretni. Brokkoli, kelbimbó, ezek is nagyon finomak párolva. Zöldség, gyümölcs nélkül elég nehéz változatosan diétázni, mivel a zöldségek elég jól telítenek, rostban és vitaminban gazdagok, viszont kevés kalóriát tartalmaznak! Én javaslom a hozzászokást a zöldségekhez, gyümölcsökhöz!
2012. jan. 8. 20:58
 3/4 anonim ***** válasza:
56%

Afrikában szerinted hogy diétáznak? ott sem szeretik a zöldségeket. vagy igen, de nincsen.. mindegy.

esetleg az étkezést nem szeretem/nem szeretem dologgá kéne egyszerűsíteni, más részt nem igaz, hogy nem találsz még zöldséget, amit szeretnél.. de tegyük fel beteg vagy, és alapvetően nem szereted a zöldségeket. akkor szeretet nélkül eszed meg :)

2012. jan. 8. 21:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyél halat, sült hecket rizzsel, csirkét, csirkemájat, kacsát, libát - rizibizivel, tojásosrizzsel, naturjoghurtos barnarizzsel, kukoricás rizzsel, babos rizzsel bár olyat még nem ettem, retkes rizsel bár olyat sem, ananászos rizzsel az nem anyira rossz egyébként. Vagy egyél hozzá céklát. Azt se szereted? :)

Desszertnek meg ehetsz mandarint, narancsot, sárgabarackot, mert az finom.

Egyébként amikor nyaraltunk, volt ott egy nagyon vékony fiatal srác, és kérdeztük tőle mitől olyan vékony, erre azt mondta, hát mert egy nap eszik 1 szelet kenyeret, 1 szelet hússal. Az a reggeli ebéd vacsora, és kész, semmi mást. A szülei nem adnak neki enni, nincs pénzük kajára. Ez így vidéken. Holott elmehetett volna kukoricát lopni, vagy valamit. De hát nem ment :)

2012. jan. 9. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!