Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Hogyan oldjam meg kollégiumban...

Hogyan oldjam meg kollégiumban a paleo táplálkozást?

Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 15:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Gondolom a koleszod valami városban van. Városokban van bolt, ott lehet mindent kapni ami a paleohoz kell. Ha meg egyetemista vagy ugyis mindenki leszarja, hogy mit eszel, nem fognak ezért b..szogatni csak középsuliban megy a ge..ciskdeés ilyenekkel.
2012. aug. 8. 23:18
 12/27 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk ha mindenki partizik, te meg pálinka helyett ott állsz egy szelet sült hússal, az ugyanolyan kínos:D
2012. aug. 9. 08:05
 13/27 anonim ***** válasza:
Csütörtökön már ne mutogasd hogy van kaját,tenni fognak rá,hogy paleo vagy sem,elkérik,megeszik :D
2012. aug. 9. 08:28
 14/27 anonim ***** válasza:

Jah igen, kaja mindenkinek csak szerdáig van, addig tart ki a csirkepörkölt nokedlival vagy addigra lesz rajta olyan penészréteg, hogy már nem tudod megenni:D

Csütörtökön meglátják, hogy van nálad egy fél disznó, abból nem sok marad:D

2012. aug. 9. 08:33
 15/27 Szoondiii ***** válasza:
40%

ide nem írtam, mert nem szoktam nézni a paleós kérdéseket. akik már itt kérdeznek, gondolom azok már révben vannak.. meg 1 éve még nem volt paleo altopic, nem szoktam kattintgatni..

amúgy Taichiztam, elképzeltem közben hogy placcsan szét valakinek a feje mikőzben leba.szom a földre egy lágy, természetes, megnyugtató mozdulattal. valamelyikőtök fejét próbáltam elképzelni (make love not war).

na most, kollégistaként van pénzed húsra, Kérdező? ha nincs, akkor felejtsd el, a normális táplálkozás nem olcsó.

ha van, akkor meg kell venni 1 kiló füstölt sonkát, aztán be a hűtőbe. zöldséget is lehet 1 hétre előre vásárolni. ha meg nem lehet, kicsi a hűtő, akkor ahogy mondták: szo.pás. fejezd be a sulit, csak pár év.. : /

amúgy asszem a Késes Krisz mesélte (nem tudom az újoncoknak mennyit mond a régi Gyakoris harcművész Sport kategóriás válaszolók neve) hogy ismerősei koliban elpiálták a pénzüket, aztán összefogtak beetették a galambokat valahol egy udvaron, airsoft puskákat elő, és lőttek vacsorát.

mi is valami rigót lőttünk Győrben, amikor edzeni voltam ennél a tagnál. következő a macska lesz.

lehet élni, csak természetesen kell gondolkodni.

azért a lakótársunkat nem esszük meg, azt a törvény bünteti!

2012. aug. 9. 09:32
 16/27 Szoondiii ***** válasza:
41%
azért jó tanács, ha van nálad egy csülök és azt csütörtökön le akarják nyúlni.. egy nagy konyhakés hátoldalával ba.sszál akkorát a kezükre, amekkorát csak tudsz. nem fogja levágni az ujjat, max eltörik ez esetleg kicsit durvának tűnhet, de nem nagy bűn és biztos, hogy leszállnak a kajádról. kicsit agresszívnak kell lenni, de az ember millió éve agresszív, ezt el kell tudni fogadni :)
2012. aug. 9. 09:34
 17/27 anonim ***** válasza:
68%
Nem kéne azért ennyire bort inni és vizet prédikálni. Így a tai chi, meg úgy a lágyság meg ilyen paleolit meg olyan táplálkozáskultúra, közben meg védett madarakra lövöldözünk, annyira nem értem az ilyen embereket, nem veszed észre magad?
2012. aug. 9. 10:03
 18/27 Szoondiii ***** válasza:
49%

Nem értem a problémád.

Én a leghatékonyabb harc és egészségmegőrzési rendszert űzöm amit valaha láttam illetve hallottam (amúgy a Wudangi harcművészeteket gyakorlom, nem csak a Taiji-t).

A madarat aki csak tudja megeszi, nem azért van? Jaj, szegény aranyos kis madárka, inkább a macska egye meg? Én megeszem mindkettőt :D

Majd így fog gondolkodni mindenki, csak még kell pár 100 év nevelés, érés. Nem az evéssel van az erkölcsi probléma, hanem az állatokkal való gyakran rossz bánásmóddal, az emberekkel való rossz bánásmóddal.

Én tisztelem az állatokat, és szeretem (a látszat ellenére) az embereket. Nem értem miért velem van gond :)

2012. aug. 9. 10:09
 19/27 anonim ***** válasza:

Azért lősz ki védett madarat, hát te nagyon hülye vagy:D

Cirkuszban kéne mutogatni az ilyet!

2012. aug. 9. 10:15
 20/27 anonim válasza:
Én is voltam kollégista, és soha nem ettük egymás kajáját. Egy egyetemi koleszban van konyha, ott mindenki azt főz magának, amit akar. Paleot vagy hagyományosat. Senkit nem érdekel :) Rengeteg ételt készítettem magamnak anno. Sok sikert!
2012. aug. 10. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!