Miért nem fogyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
6 hónap alatt leadtam 10kg-t. És most 6 hónapja stagnálok. Heti 2x járok személyi edzőköz, és heti 3x 60 percet zsírégető tartományban kardiózok, ami mellé L-Carnitine-t használok. 1600kcal-t eszek.
172cm/63kg 20 éves nő.
2019. jún. 19. 21:28
1/9 anonim válasza:
Azért mert pont annyit égetsz el mint amennyit beviszel.
Nőként az 1600 kalóriás/nap teljesen normál, nem fogyokúrás mennyiség.
2/9 anonim válasza:
a magasságodhoz ez a testsúly pont jó nem biztos, hogy jót tennél vele ha 60alá mennél
3/9 anonim válasza:
Hova akarsz màr fogyni? Teljesen normàlis a magassàghoz a súlyod. Nem kell sovànynak lenni, nem feltétlen egészséges. A nőknek amúgy is kell bizonyos testzsírszàzalékva normàl működéshez.
4/9 anonim válasza:
Elérted a normál, egészséges súlyodat, ez alá már csak drasztikus módszerekkel tudnál menni.
5/9 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a súly normál, de a testösszetételem nem. Nagyon puha vagyok, lóg a hasam és a combom. Ezen akarok változtatni.
2019. jún. 20. 14:04
6/9 anonim válasza:
Ne fogyj már, teljesen jó vagy. Izmosodj csak.
7/9 A kérdező kommentje:
Az edzőm szerint a tónusokhoz le kell adni a zsírt. Ahhoz pedig kell a diéta.
De várok szívesen tanácsokat, hogy min változtassak
2019. jún. 20. 16:05
8/9 anonim válasza:
Hát ilyen magassághoz ilyen test súly az szerintem normál. Ha tovább fogysz már nem csak a zsír hanem az izom is leépül. Ezért kell edzeni. Ahhoz h feszes légy edzeni kell. A heti 2 edzés ehhez meg kevés.
9/9 A kérdező kommentje:
Erre már reagáltam
2019. jún. 21. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!