Miért nem fogyok?
Egy hete kezdtem a diétát, digitális mérleggel mérem magam, szoval ha csak dekák mennek le, azt is látnom kéne.
Reggeli: Zabkása+kávé vagy tojásrántotta+kávé vagy fehérje turmix
tízórai: ha megéhezek ebédig, akkor alma
Ebéd: főtt étel, normál mennyiségnél kevesebb
Uzsonna: Ha nagyon éhes vagyok, alma+répa
Vacsora: Könnyű leves vagy pirítós 1-2 szelet, zöldséggel
nasit, csokit, cukrosüdítőt, péksütiket kerülöm.
napi 1órát bicajozok, heti 5x(melóba ezzel járok)
177cm és 81,5-81,7kg.
Mit tehetnék még,hogy elindljanak a dekák lefelé?
Hová rohansz? Egy hete kezdted.
Miért állsz mérlegre mindennap? Kétheti, havi egy alkalom bőven elég.
Ugyanabban az időben méred magad? Egy kiadós nagyvécézés után mutathat kevesebbet a mérleg, de ha aznap még nem voltál, akkor többet is mint előző nap. 20-30-40, de akár 1,5 kiló ingadozás is belefér naponta. Menzesz előtt is többet mutathat a mérleg. Ezért nem érdemes naponta mérlegelni. Állj le vele.
A nasit, csokit, cukrosüdítőt, péksütiket nem elég kerülni, el kell hagyni.
Fehér lisztet, tésztát, cukrot felejtsd el.
Azért mert még csak egy hét telt el. Az konkrétan semmi.
Ajánlom, hogy havonta mérd magad.
Remélem tudsz róla, hogy a fogyás egy lassú, időigényes dolog. Feleslegtől függően hónapokat, éveket vesz igénybe.
Könyörgöm... 1 hete csinálod. Nézd meg egy hónap múlva. Vagy 2 hetente egyszer bőven elég méricskélni. Mérd magad mérőszalaggal is, mert az is fontos. De ne 1-2-3 naponta, mert bele fogsz bolondulni, meg felesleges is. Nem 1-2 hét alatt fogsz lefogyni.
tudom, elvégre a zsír se 1hét alatt rakódott le.
csak bosszantó, hogy más heti 1,5 kilót fogy, nálam meg alig indul el.
ugye május 21-én voltam 81,7, ma 80,4.
Legalább lefelé mozdult.
Azt vettem észre, hogy az anyagcserém lelassult. Pedig nyilván, ha mérés előtt el tudnék menni mosdóba, még kevesebbet mutatna a mérleg, de úgy érzem, mintha folyamatosan telelenne hasam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!