Miért nem fogyok?
Figyelt kérdés
Egy hete kezdtem a diétát, digitális mérleggel mérem magam, szoval ha csak dekák mennek le, azt is látnom kéne.
Reggeli: Zabkása+kávé vagy tojásrántotta+kávé vagy fehérje turmix
tízórai: ha megéhezek ebédig, akkor alma
Ebéd: főtt étel, normál mennyiségnél kevesebb
Uzsonna: Ha nagyon éhes vagyok, alma+répa
Vacsora: Könnyű leves vagy pirítós 1-2 szelet, zöldséggel
nasit, csokit, cukrosüdítőt, péksütiket kerülöm.
napi 1órát bicajozok, heti 5x(melóba ezzel járok)
177cm és 81,5-81,7kg.
Mit tehetnék még,hogy elindljanak a dekák lefelé?
2019. máj. 21. 11:55
11/11 anonim válasza:
3 nap alatt ha te nem vagy megelégedve 1,3kg mínusszal, úgy hogy akár az csak víz is lehet, akkor ott súlyos bajok vannak. Nekem van, hogy két hétig meg sem mozdul, aztán utána 2 kilóval kevesebb, majd másnap megint több 60 dekával. Ezt nekem is rossz volt látni, ezért nem mére m magam, csak havi egyszer. Viszont formálodni, a centikből fogyni tuti megy, ugyanis az egyik övemre már 3 lyukat kellett pluszban ütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!