Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért nem fogyok már? Egy...

Miért nem fogyok már? Egy hete kezdtem a diétát de még egy dekát se tudtam leadni!?

Figyelt kérdés
Nem eszek semmi liszteset,cukrosat,tésztát,kenyeret csak pufirizst meg húst meg zöldséget. Mikor fog látszódni az eredmény? Annyira elvagyok keseredve
2019. máj. 12. 08:10
 1/8 lilla64 ***** válasza:

Türelem,egy hét alatt még semennyit se lehet fogyni,nekem is csak 3 hét után volt eredmény

Akkor indul meg a fogyás amikor a szervezet kifogy a zsirokból és azt kezdi felszivni ami le van rakodva.

2019. máj. 12. 08:34
 2/8 anonim ***** válasza:

1 hét alatt ha fogytál mondjuk fél kilót, akkor a természetes napi súlyingadozás elfedheti az eredményt.

Másrészről, pufirizsből, húsból és zöldségből is lehet annyit enni, hogy ne fogyj. Kalóriadeficit megvan?

Ha pedig normális a súlyod, akkor meg azért nem fogytál, mert nincs miből, és a szervezeted ragaszkodik az optimális súlyához.

Érdemes a kilók mellett a centiket is mérni, van, hogy utóbbin jobban/hamarabb látszik a különbség.

2019. máj. 12. 09:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem mindegy azért az sem, hogy 160 kilóról vagy csak 60 kilóról indulsz-e...
2019. máj. 12. 10:00
 4/8 A kérdező kommentje:

55 kg vagyok 165 cm

Nyárig le szerettem volna fogyni 50 ig

2019. máj. 12. 11:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja, hogy anorexiás vagy, értem... Fordulj orvoshoz.
2019. máj. 12. 11:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok anorexiás.
2019. máj. 12. 12:21
 7/8 anonim ***** válasza:
67%

Arról lehet felismerni az anorexiásokat, hogy 165 magasan és 55 kilósan azt hiszik, hogy fogyniuk kell, hogy azt hiszik, hogy 50 kilósan jól fognak kinézni (pedig már az 55 is kevés, és előre lehet tudni, hogy az 50 se lesz elég nekik, akkor majd 45 lesz az újabb cél, stb.), meg arról, hogy tagadják, hogy anorexiások lennének.

Semmi veszítenivalód azzal, ha orvoshoz fordulsz. Ha ádását adja a fogyókúrádra, akkor hajrá. Ha viszont nem, akkor legalább nem kell majd idő előtt meghalnod, hanem ő segít meggyógyulni.

2019. máj. 12. 12:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Vicces a hiszti.... 1 hete kezdted el. Eleve az adataid alapján nincs felesleged, ha minimális van -is esetleg, az nem 1 -2 hét alatt fog lemenni, mert minél kevesebb a felesleg, annál nehezebb.

Tanulj türelmet, vagy fogadd el magad. Akinek sok feleslege van, akár éveken keresztül csinálják azért, hogy fogyjanak, te meg 1 hét és pár (5-6)? hirtelen nem ugrik be mennyit akarsz fogyni- kiló miatt sírsz. Gondolkozz!

2019. máj. 12. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!