Miért nem fogyok? 2 hete kezdtem, jóval kevesebbet és diétásan eszem, sétálok is mellette, járok fogyasztószalonba is.
nem is sportolsz
amúgy meg számold a kalóriákat és vesd össze a napi szükségleteiddel, vezess kajanaplót
és fogyasztószalon helyett úszni járj vagy bringázni
heh. 106 kiló mennyi idő alatt ment fel? 2 hét alatt nem látsz eredményt és máris feladod?:D ehhe.
1: 106 kilósan inkább nem futnék, szobabicikli viszont mehetne simán, nem összeg ha kiszámolod mennyi időre veszed...
2: fogyasztószalon ? WTF?
3: ha tudnánk pl a tegnapi kajádat, vagy a vasárnapit pl... talán tudnánk valamit mondani rá.
intenzívebb mozgás kéne neked is...
Szülés előtt 88 kg voltam. Hetente 3-szor jártam edzőterembe, normálisan néztem ki (arányosan mindenesetre). Versenyszerűen sportoltam 22 éves koromig, a versenysúlyom 83 kiló volt. Most 30 éves vagyok.
Vasárnapi menü: 2 szelet rozsos kenyér, 4 szelet sonka, retek reggelire, ebédre kb. 6 db grillezet rák, 1 grillezett sajtos csirkemell görög salátával, vacsora 1 kacsacomb.
Hétfő: reggeli tojásrántotta 3 tojásból hagymával, baconnal, ebédre gombás-tejfölös csirkecomb filé paradicsomsalátával, vacsora 1 pohár tej.
hát a kajáddal nem igazán látok gondot... saját súlyos edzések mellett én nekiállnék egy kicsit intenzívebb mozgásnak, kezdetben az úszás is pl jó lehet, és olyan 90 környékétől venném fel a futócipőt... ha volt izom is rajtad ezek szerint akkor a teljes testes súlyzós edzéseket nem hanyagolnám túlzott mértékben a helyedben, futás mellett is tolni kéne, hogy megőrizz amennyit tudsz.
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!