Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ezeket ettem ma. Jól állította...

Ezeket ettem ma. Jól állítottam össze?

Figyelt kérdés

[link]

20 éves, irodában dolgozó nő vagyok. Tegnap kezdtem el mozogni is (egyelőre csak talajgyakorlatok otthon, kis szobabiciklizés, hosszú séta hazafele) ma igyekezni fogok intenzívebben csinálni. (bár olyan fél kilenc körül érek haza)

170 cm magas vagyok, 80 kiló.

1 hónapig tervezem nagyon szigorúan tartani a fogyókúrát - 1200 napi kalória, több mozgás (akár edzőterembe is ellátogatnék, ha időm engedi) nuku "csalónap", és naponta 2 liter vizet meginni (ezt tartani akarom)

Emellett kipróbáltam a Herbária Elhízás elleni teát kiegészítésként.

2019. máj. 22. 13:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ja és ne legyél szigorú :D inkább menjen lassabban de hosszú távon mint két hétig profin aztán 50 hétig mindent lesz.rva,próbáld egészségesebben kevesebb kalóriával elkészíteni a kedvenc ételeid, nem gáz ha becsúszik egy csoki most az elején csak férjen bele a keretbe úgyhogy közbe rendesen eszel , én pl rakok egy kocka cukormentes csokit a zabkásámba vagy ilyesmi.
2019. máj. 22. 14:45
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2019. máj. 22. 14:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem okés, én is csak a zöldségeket hiányolom :)
2019. máj. 22. 16:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha nem méred ne is írd...

Felesleges .

Én se mértem soha csak adagoztam

2 hónapja jutotta oda hogy mérek.

Képzeld, van ami nekem dupla mint itt egy adag, van ami fele...

Semmi értelm adagra írni

2019. máj. 22. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!