Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nem ertem ezeket a kaloriaszam...

Nem ertem ezeket a kaloriaszamlalos dolgokat. Valaki segitene?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk ma bevittem 1000-1200 kaloriat,akkor abbol mennyit kell egetni?Dietazom,edzettem is ma.
2014. márc. 15. 21:03
 1/5 A kérdező kommentje:
Legyszi ne kezdjetek szidni,hogy milyen hulye vagyok,de en nem ertem :(
2014. márc. 15. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Hat nagy altalanossagban ugy mukodik, hogy aki amennyi kaloriat bevisz a szervezetbe az etellel, egyenlo azzal, amenyit a szervezete felhasznal (a sajat mukodesere, mozgasra) akkor nem hizik. Ha tobbet hasznal fol, mint a bevitel, akkor fogyni fog, mert az elotte beepitett tartalekok (hája) kezdenek elhasznalodni, ezaltal eltunni. Ha tobb kaloria megy be, mint amennyit folhasznal, akkor a folosleg beepul, altalaban zsir formajaban.

A lenyeg, hogy valahogy azt kellene kiszamolnod, hogy mennyi kaloriat hasznalsz el egy nap. Vannak ilyen tablazatok is a problema es pomtatlansag maximum ott lesz, hogy futas es futas kaloriaigenye kozott is van kulonbseg, de azert adnak atlagokat.

2014. márc. 15. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:

kaloriabazis.hu

Beírod magasságot, életkort, súlyt, ez alapján kiszámolja mennyi kalória kell neked. 1200 alatt tilos enni! Az koplalás.

Oda be tudod írni az edzést is, levonja az "elégetett" kalóriát.

2014. márc. 15. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:
A kalóriabázis.hu oldala jó ötlet, ott igen részletesen elmagyarázzák, hogy hogyan is müködik az egész.
2014. márc. 15. 21:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Segítek:

Felejtsd el az egészet. Egyél igazi ételeket, ne számolgass mert nem vagy matek órán.

Vigyázz, mert komoly gondokat okozhat még később, ha elkezded ezt a számolgatós felfogást. Inkább a minőségre figyelj oda.

2014. márc. 16. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!