Hogyan szokjak le végleg a falási rohamokról?
Rendes normàlis egészségesebb étrend ( fogyàshoz kevesebb szénhidràt, több zsír és fehérje). Èletmód kialakítàsa, rendszeres mozgàs.
Ha a hashajtót meg a koplalàst nem hagyod abba, tönkreteszed a szervezeted, az anyagcseréd, mindent. Veheted negatív hozzàszólàsnak vagy tàmadâsnak, de attól még ez az igazsàg.
Falàsi rohamokkal le lehet àllni normâlis diétàval ( nem fogyókúrâval), és némi akaraterővel. Tudom mert nekem is volt. Ha eldöntöd, hogy vàltoztatsz, és picit megerőlteted magad, el tudod engedni ezeket a rohamokat. A rendes fogyàshoz való étrend abban is segít, hogy ne legyél gyakran éhes. Ne kívànd a kajàt. Nem tudom 50 kilóval miért kell fogynod ezt te tudod... Èn csak próbàltam segíteni.
Első sorban nagyon köszönöm nektek, hogy válaszra méltattatok.
1. Igen ez teljesen magátó értetődő, csak egyenlőre még szülőkkel lakok, és anyukám mindig vesz az öcsémnek mindenféle fornettit, chipset és sok más finomságot...
2. Pszichológuson igazából én is gondolkodtam, és mikor meg a másik végletbe estem, és nem ettem "meg lettem fenyegetve" Hogyha nem eszek pszihiátriára kerülök. Talán igazad lehet, és ha végképp nem sikerül leküzdenem őket, muszáj lesz szakemberhez fordulnom, mert lehet, hogy ehhez egyedül már kevés vagyok.
3. Dehogy veszem negatív kritikának, nagyon sokra tartom ezt a választ is. Most hétvégén meg tudom csinálni a diétámat amit kinéztem magamnak, és igen a szénhidrát....szénhidrát függő lettem, tehát ez mégjobban megnehezíti a dolgokat. És végsősorban az akaraterő. Hát az mostanában eléggé megcsappant, mert mikor nem ettem, rengeteget felhasználtam belőle, és mára szinte már alig rendelkezem vele. Tudod nekem ez az 50-49 kg rengeteg,154 cm-hez képest. Legalább olyan 43-44 kg-nak kéne lennem, hogy szép legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!