Hogy szokjak le az ilyen csipegetésről?
Ha a falatok mell; nem eszel sokat, nem hízol vissza, de azért megértem, hogy nem tetszik. Ne csipegess és kész, elhatározás kérdése. Máshogy nem igazán lehet...
Nekem direkt van limit arra, hogy mikor eszem, különben kissé elfajulnak a dolgok. Persze úgy, hogy az teljesen jól megfeleljen a szervezetemnek :) Akkor eszem, amikor étkezés van, azon kívül max. paradicsom s mostanság némi gyümölcs is, az azért jólesik és mivel bele van tervezve a napomba, gondot sem okoz.
Ha én palacsintát akarok enni, akkor palacsintát eszem, sokat és ebédként. Falatjaim nekem is vannak, mert van, hogy az ember valamiből egy falatot akar enni és kész.
Nem eszel túl korlátozóan, ami kiváltja ezeket a csipegetéseket? Vagy régebben ettél szigorúan s kompenzálni próbálod?
Mindig is csipegettél vagy a fogyás miatt jött ez ki rajtad? Nem eszel túl keveset vagy túl kevés félét? Olyanokra mész rá, amik eddig tiltottak voltak?
1. Ne menj el a kaja mellett, pakold el őket a helyükre a szekrénybe.
2. Álld meg, legyen akaraterőd.
3. Krémezd be a kezed, akkor azzal ugye nem akarsz majd kajához nyúlni.
Gondolj arra, hogy a vaddisznók olyanok, hogy találnak valami "szart" és egyből behabzsolják. Úgy is néznek ki. Ne legyél vaddisznó. Amúgy sok kövér panaszkodik , hogy alig eszik, mégis hízik. Ja. Csak érdekes, hogy metrón, buszon, villamoson mindig a kövérek esznek. Egyszerűen nem bírják ki, hogy ne toljanak valamit az arcukba folyton.
Olyan pillanatok alatt tűnik el a kakaóscsiga, mint ha csak leejtette volna egy farkascsorda közepébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!