Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy szokjak le az ilyen...

Hogy szokjak le az ilyen csipegetésről?

Figyelt kérdés
Sikeresen lefogytam és már1 hete azt csinálom hogy elmegyek egy kaja mellett és beleeszek...disznóhús, csoki, egy falat briós, egy virsli vmi mindig és nem tudom hogy szoktassam le magam erről mert így vissza fogok hízni. Ma nagyon jól ettem de elrontottam 9 db csokival töltött kukoricapehellyel, pár falat palacsintaval és4 falat briossal.. Mit tegyek?
2017. szept. 12. 21:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Talan ne legyen szanaszet mindenutt kaja, ahol te 'csipegethetsz' belole.
2017. szept. 12. 23:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha a falatok mell; nem eszel sokat, nem hízol vissza, de azért megértem, hogy nem tetszik. Ne csipegess és kész, elhatározás kérdése. Máshogy nem igazán lehet...

Nekem direkt van limit arra, hogy mikor eszem, különben kissé elfajulnak a dolgok. Persze úgy, hogy az teljesen jól megfeleljen a szervezetemnek :) Akkor eszem, amikor étkezés van, azon kívül max. paradicsom s mostanság némi gyümölcs is, az azért jólesik és mivel bele van tervezve a napomba, gondot sem okoz.

Ha én palacsintát akarok enni, akkor palacsintát eszem, sokat és ebédként. Falatjaim nekem is vannak, mert van, hogy az ember valamiből egy falatot akar enni és kész.

Nem eszel túl korlátozóan, ami kiváltja ezeket a csipegetéseket? Vagy régebben ettél szigorúan s kompenzálni próbálod?

2017. szept. 12. 23:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindig is csipegettél vagy a fogyás miatt jött ez ki rajtad? Nem eszel túl keveset vagy túl kevés félét? Olyanokra mész rá, amik eddig tiltottak voltak?

1. Ne menj el a kaja mellett, pakold el őket a helyükre a szekrénybe.

2. Álld meg, legyen akaraterőd.

3. Krémezd be a kezed, akkor azzal ugye nem akarsz majd kajához nyúlni.

2017. szept. 13. 07:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem tartok otthon semmi nasit főleg az elején ügyeltem erre. Ha nincs akkor nem tudok enni belőle. Te se hagyd elől és ha nem látod nem kell. Csokit ne vegyél, palacsintát ne süss. De ha sikeresen lefogytál akkor már elkellett volna érned hogy nem eszel összevissza. Vagy pont hogy ezeket a dolgokat nagyon megvontad magadtól és azért követelőzik a szervezeted. Na ez baj ha így van. A munkahelyemen az ebédlőben van vagy 10 szelet dobostorta meg 10-15 másik fajta süti. Mivel én úgy fogyózok hogy mindent lehet csak mértékkel így nem eszem és megállom, ( pedig a dobos a gyengém). Mivel tegnap Mária nap alkalmából ettem 1 szeletet. Nem vontam meg de mértéket tartottam. Így a mai nem kell.
2017. szept. 13. 09:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha ennyire kívánod a brióst akkor ne csak 4 falatot egyél. Egyél egy egészet reggelire. Ha kívánod a virslit akkor legyen a vacsora 1 pár virsli. Ha ennyire palacsintát akarsz akkor ebéd után 1 db. Ne pár falatozz mert a sok pár falat ebből abból több lesz mintha ennél becsületesen 1 db palacsintát. A pár falat foghatatlan, nagyon könnyű így túlenni magadat és visszahízol. Ésszel csináld.
2017. szept. 13. 09:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Fogod magad és nem csipegetsz. Mi ebben ilyen rettenetes? Te parancsolsz magadnak. Nem, s kész.
2017. szept. 13. 14:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Gondolj arra, hogy a vaddisznók olyanok, hogy találnak valami "szart" és egyből behabzsolják. Úgy is néznek ki. Ne legyél vaddisznó. Amúgy sok kövér panaszkodik , hogy alig eszik, mégis hízik. Ja. Csak érdekes, hogy metrón, buszon, villamoson mindig a kövérek esznek. Egyszerűen nem bírják ki, hogy ne toljanak valamit az arcukba folyton.

Olyan pillanatok alatt tűnik el a kakaóscsiga, mint ha csak leejtette volna egy farkascsorda közepébe.

2017. szept. 14. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!