Hogy szokjak le a nasikról?
Egyszerűen nem megy...😩 Annyiszor elhatároztam már, hogy nem eszem mást, csak reggelit, ebédet és vacsorát, de mikor arra kerül a sor, hogy haza érek a suliból már megyek is a konyhába, hogy egyek valamit.Nem vagyok éhes, csak mindig ennék vmit...
És ezért is vagyok kissé kövérke...ha rendszeresen elmennék futni gondolom az is segítene, de egyszerűen, míg reggel eltervezem hogy delutan Elmegyek futni, mire hazaérek mar csak azt veszem eszre ,hogy a konyhában ülök és zabálok😪😪...
Esetleg Tudnátok valami inspirációs választ írni ? Vagy valami videót belinkelni?
14/l 168cm, 65kg
(Higgyétek el aránytalanul oszlik el a háj )
Egyébként a combomból a hasamból és a febekemből szeretnék fogyni....
Szóval ha tudtok vmi jó kis gyakorlatot mondani azt megköszönöm😁
Miert van otthon nasi?
Oszinten szolva ezekre a kerdesekre nem tudom milyen valaszt lehet adni, hogy 'hogy alljam meg', meg 'hogyan ne egyek nasit'... Ha keptelen vagy magadnak parancsolni, akkor nem fogsz lefogyni, szokj hozza hogy tulsulyos vagy, es az is maradsz. Fejben dol el, ennyi.
Én is utálom magam mikor nasizok. Az egyetlen megoldás, hogy zabpelyhet és almát tartok a közelben ami nem a leg egészségtelenebb... Így is utálom hogy ezt csinálom de az már bonyolult xD
Szóval egyél zöldséget nasiként, ha édesre vágysz akkor meg zabkását
Nem, ne egyen zoldseget se 'nasikent'. A nasirol mint olyanrol kell leszokni, konkretan arrol, hogy etellel jutalmazza magat pl. azert mert egyedul haza tudott menni, hogy sikerult egy dolgozat, hogy nem esett el a jeges uton, tok mindegy, csak 'jutalom' legyen, urugy, hogy miert kell azonnal valami ennivaloert nyulni.
Amig ezt nem sikerult rendbe tenni odafent, tok mindegy mit nasizik, zabot vagy datolyat vagy sult szalonnat, a nasi nasi marad, feleslegesen bevitt etel, amitol csak a zsirparnak nonek.
Nem feltétlenül akaraterő kérdése, az okokat is meg kellene találni. Nem tudom, miket eszel reggelire, ebédre, vacsorára. Ha túlnyomórészt üres kalóriákat, gyors szénhidrátokat, akkor ideje lenne átgondolni az étrendedet, mennyit viszel be a fontos makrotápanyagokból (teljes értékű állati fehérje, esszenciális zsírok), vitaminokból (zöldség, gyümölcs).
Ha sok cukros, lisztes ételt eszel (mellé pedig kevés fehérjét, zsiradékot, zöldségekből származó rostot), a vércukorszinted túlzott ingadozása, lezuhanása okozhat farkaséhséget akár étkezés után 1-2 órával is.
A csoki és édességek iránti leküzdhetetlen sóvárgást okozhatja még magnézium, króm, egyéb nyomelemek hiánya is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!