Hogy szokjak le a nassolásról?
Kompenzáció ez az egész, amit művelsz. Mit kompenzálsz az édesség zabálással?
Nem kell teljes mértékben leszokni, MÉRTÉKET KELL ISMERNI, ennyi!
Tudod, hogy a nasi, egészségtelen és hizlaló. Tehát legyen belső motivációd, hogy egészséges és fitt szeretnél lenni. Ebbe viszont nem fér bele a mértéktelen nassolás.
Nekem a gyümölcs semmit nem ér e téren, édességet 2 napra kihagyó önfegyelmem nincs (igazából motivációm se. az egészséges étkezésre van, a jobb nasik ellen nem), s hiába nem veszek, 2 perc alatt csinálok édességet. Bár pont emiatt, hogy pl. nincs itthon cukor, sosincs benne cukor :D Legalábbis normál nem, de jó esetben semmilyen.
Úgyhogy nem árt több trükk egyszerre... De az alap, hogy a boltban nem veszel nasit. Max. valami nagy kakaótartalmú étcsokit, ha képes vagy kockánként enni (még én is képes vagyok, pedig én speciális kapcsolatban vagyok a kakaóval. sokunknak jó, hogy tömény a cucc, nem kell belőle annyi, mint valami lightos édességből).
Mégis hány percig vagy a boltban? Csak egyszerűbb ott uralkodnod magadon, mint otthon egész délután és este :) Nekem elég elolvasni az összetevőket, máris nem kell.
Persze néha tehetsz kivételt, a túlzott szigor visszaüthet. De akkor sem jó merő cukorbombákat venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!