A kalóriabázis adatai mennyire megbízhatók?
Az autóvezetéssel nem tudom, hogy kinek jött ki a 233 kcal/óra.
Ülsz egy kocsiban, nyomod a gázpedált, néha kormányzol, neha váltassz azt ennyi. Egy 10 perc3s tornával többet lehet elégetni.
A sétálásra viszont jó kalóriaégetést ir nekem. Ugyanazt írja a kalóriabázis és a lépésszámláló, igy azt elhiszem.
Ha én nem írnám be a mozgást, akkor mindennap jócskán túllépném a keretet. Elképzelni nem tudom, micsoda akaraterő kell ahhoz, hogy valaki tartani tudja az 1000-1200 kcal/nap tervet mozgás nélkül. (Férfi vagyok egyébként, tudok enni rendesen.)
A vezetés egész biztosan éget kalóriát; nem is feltétlenül a mozdulatok miatt, hanem mert figyelsz, az agy meg elég sok üzemanyagot kér. El lehet fáradni vezetés közben? Még mennyire! Ahogy mondtam, biztos nem 200-250 kalóriát óránként, más források viszont megerősítik a 100-150 kalóriát személyautóval, az még hihető is.
Az viszont elég baj, ha semmilyen mozgásnál sem stimmel a matek. Így már értem, miért hízok még mindig...
Na, szóval itt valami rohadtul de nem stimmel ám.
Pár hónapja voltam nagyjából 92 kiló. Folyamatosan tartom az 1500-1800 kcal-t. A rendszer vígan közli minden nap végén, hogy milyen király vagyok, így heti fél kilót meg mittudommennyit fogyhatok.
Na, hát ma már 95,5-öt mutatott a mérleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!