Jól számolta nekem a makrókat a kalóriabázis?
156cm, 89kg, 28/N
fogyás
85g fehérje
213g ch (sokallom)
57g zsír
Nekem 62 fehérje
265 szénhidrát
55 zsír
173cm 75 kg 38/N
Elvileg jól számolta, de az 1200-1400 kalória a te súlyodhoz borzasztóan kevés.
Valószínüleg a fogyás mértékét állítottad magasra (heti 1 kg) vagy túl közeli dátumot adtál meg.
Sokkal jobban jársz, ha heti fél kg-ra állítod a fogyás mértékét, mert azt fogod is bírni, és az reális is.
A szervezetednek feltétlen szüksége van annyi kalóriára, amennyi az alapanyagcsere - ez nálad 1600 kcal, ez alatt a szervezeted éhezik!
Emellett nem csak "egészséges" ételeket kell enni, hanem mindent, amit késöbb is akarsz, a fogyásnak ugyanis csak akkor van tartós eredménye illetve értelme, ha olyan étrenden élsz, amit életed végéig tudsz tartani, különben a megcélzott súly elérése után visszahízol és rendszerint többet, mint amennyit elötte leadtál.
Igen, ezt értem, csak nem megy több. Eszek. mindent.
Mai kajám
reggeli:2 tükörtojás, tk. kenyét, koktélparadicsom
ebéd:tojásleves, tényleg csak víz meg tojás az igaz, natúr csirkemell, basmati rizs
uzsonna:2nagyobb szilva
vacsora:zsírszegény túró gyümölccsel
Ez hogy néz ki a kalóriabázison: hány kalória, illetve a makrók hány grammra jöttek ki neked?
Mert ez borzasztó kevés egy napi kajának, így nem fogsz tudni lefogyni, mert a szervezeted elég hamar átáll a raktározó módra, ez uyganis kimeríti a koplalás fogalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!