Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan fogyjak 5-6 kgt körülbe...

Hogyan fogyjak 5-6 kgt körülbelül 4-5hónap alatt?

Figyelt kérdés

Nem akarom siettetni eddig sem siettettem, de eddig több mint félév után sikerült leadnom 6kg-t és úgy érzem ez elég lassú tempó, elején 3hónap alatt lement 3kg viszont ott 1-1,5 órákat tornáztam télen viszont lecsökkent félórákra, ez lehet a baj, igaz?:D A kalóriadeficitem 1200 és 1500között mozog, vannak napok mikor többet eszek és eléri az 1500at is de átlagban próbálok figyelni az 1200ra de ha nagyon őszinte szeretnék veletek lenni akkor 7napból 3x tuti van ilyen 1500as.:)

18/L 61kg 150cm

2019. febr. 24. 10:28
 1/1 anonim ***** válasza:
76%

Ha valóban ennyi lenne a kalóriadeficited akkor 6kg-ot 4-5 hét alatt adnál le, de nem ennyi, csak arról van szó, hogy nem ismered a deficit szó jelentését.

A kalóriadeficit az a bevitt és az elégetett kalóriák közti különbséget jelöli. Mivel alacsony nő vagy ezért nagyon könnyen lehet, hogy ha 1500 kalóriát viszel be akkor hízol vagy legalábbis egy grammot sem fogysz. Ehhez ismerni kellene az elégetett kalória mennyiségét, ezt mondjuk nehéz mérni. De nálad valóban kb 1500 körül lehet.

Havonta durván 1kg-ot fogytál. Egy kg zsír durván 7000 kalória, vagyis - 30 napos hónappal számolva - 7000/30 = napi 230 kalóriával égettél el többet mint amennyit bevittél.

2019. febr. 24. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!