Ez brutális önkínzás lenne azért, hogy fogyjak?
Figyelt kérdés
Tehát arra gondoltam hogy ha éhes vagyok és kívánok valamit egyszerűen rákeresek neten a legundorítóbb képekre sebek, fekélyek, balesetekről képek és felfordulna a gyomrom és nem tudnék enni. Ez nagyon beteg ötlet?2019. jan. 1. 16:29
3/12 anonim válasza:
Hülyeség. Amúgy nem is működne, idővel egyre emelkedne az ingerküszöb és már semleges lenne az ilyen képek látványa. Az éhséghez pedig nagyon rövid távon van köze az undornak.
4/12 anonim válasza:
Rossz ötlet, hogy ilyen borzalmak nézésére szeretnéd ráeröltetni magad.
Mit okoz lelkileg hosszútávon nem tudom, de abban biztos vagyok, hogy semmi jót.
8/12 A kérdező kommentje:
#6 igazából köszönöm, ez jól jött most!
2019. jan. 1. 19:42
9/12 anonim válasza:
Nem maradsz dagadt, de okosan kell csinálni. Megtartani is nehéz az új súlyt. De nem tudjuk a súlyodat, magasságodat, korodat, nemedet, fogyási célodat. Az ötlet alapján srác vagy:-D.
10/12 anonim válasza:
én inkább motivációt keresnék a fogyáshoz. pl képek kövér és vékony emberekről, előtte utána képek, stb...
az is segít az önkontrollban kiszabsz magadnak egy adott időt amikor ehetsz, pl este 7 után már nem és délelőtt 10 előtt sem eszel, és abban a 9 órában, amikor igen, háromszol eszel kiszámolt kalóriatartalmú ételeket.ű
vagy kipróbálhatod az időszakos böjtöt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!