Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le körülbelül...

Hogy fogyjak le körülbelül 4-5 kilót?

Figyelt kérdés

Még gyerek vagyok de a testsúlyom már egy felnőtté és

ez nagyon zavar már a kövérségi csíkok is előjöttek

Könnyű azokat eltüntetni ?

2009. márc. 10. 19:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kövérségi csíkokkal arra célzol, hogy megrepedt a bőröd, és ha megtapintod akkor egy kisebb "árkot" érzel és kissé kellemetlen, akkor azok SOHA nem tűnnek el. Ez azért van mert hirtelen nagyot híztál, a bőröd pedig nem tudta követni a növekedést és szétszakadt. Sajna sehogy se tudod eltüntetni, ha lefogysz nem lesz több ilyen.

Napi 60 perc aerob edzés segít a fogyásban, persze csak akkor ér valamit ha nem eszel cukrot, csokit, csipszet, kenyeret stb...

2009. márc. 10. 19:36
 2/6 A kérdező kommentje:
értem. köszönöm a választ ^^
2009. márc. 16. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

hání centi, hány kiló és hány éves vagy,

és van-e elhízás a családban?

2009. júl. 18. 20:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem tudom, hogy neked mit kellene csinálnod, én tapasztalatokat tudok neked elmesélni. 16 éves vagyok, 14 kilót fogytam önerőből, egyedül.

Úgy gondolom, hogy még rengeteg dolog előttem áll, és nem törődhetek bele mindig abba, hogy hogy nézek ki.

Én megvontam az étrendemből minden szénhidrátot, édességet, rengeteg gyümölcsöt, zöldséget és fehérjét eszem. Már elértem a kívánt súlyt, de ezt továbbra is folytatom, mert nem akarok szemetet enni. Fontos, hogy ne csak egy kúrát szenvedj végig, x hónap y. napjáig kibírom, és utána újra folytatom ahol abbahagytam... sok ember itt bukik el szerintem.

Mozgok is, minden nap egy órát, kedvem szerint. Amikor én is kérdezgettem még, mint te akkor papoltak nekem pulzusról, meg zsírégetésről, meg aerob, anaerob mozgásról... szerintem ez mind csak blabla. Az a lényeg, hogy mozdulj meg és az legyen rendszeres.

Én a következők közül válogatok a héten minden napra,

- norbi duci tréning

- norbi hősök tornája

- norbi kickbox fitness

- rubint réka dvd

- jóga

- pilates

Ezek mind megvannak egy dvd-n, innen:

[link]

sok hasznos dvd-t letölthetsz.

Ezek mellett, heti 4X járok el futni, mindig annyit, amennyi jól esik. És egy napon, amikor fáradt vagyok, nem ugribugrizok, hanem biciklizek egy órát.

Az életmódváltáshoz megpróbálhatnád a norbi diétát, vagy valamit...

Írj, ha segíthetek...:)

2009. júl. 18. 20:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
én is a norbi diétát ajánlom!!!!! Nagyon jó! már másodjára csinálom, és futnak le rólam a kilók! -nem véletlenül írtam a "futnak" szót;)-
2009. júl. 19. 11:12
 6/6 A kérdező kommentje:
második válaszoló L/12 és sajnos 60 kiló körül mozgok
2009. júl. 20. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!