Mennyi makrókra lenne szükségem ahhoz hogy fogyjak?
Figyelt kérdés
167cm vagyok és 66 kiló2018. szept. 12. 06:11
1/6 anonim válasza:
Vannak csoportok a facebookon ahol pénzért kiszámolják neked, és étrendet is írnak.
2/6 A kérdező kommentje:
Tudok róla,nyilván lenne rá pénzem nem itt kérdezném. De azért kösz.
2018. szept. 12. 10:22
3/6 anonim válasza:
Ezen az oldalon beírod a keresőbe, hogy diéta/szálkásítás és felhoz sok cikket.
Itt bogarássz!
4/6 anonim válasza:
A kalória a döntő. Ha nő vagy, napi 1200 kalóriás étrendeket keress. A fehérje napi mennyisége legyen kb. 80 gramm!
5/6 anonim válasza:
Merőben azon múlik, hogy mekkora a kalóriaigényed (s milyen tempóban akarsz s bírsz fogyni). Az egyik 66 kilós 2800 kcallal fogy, a másik 1300-zal, ez ilyen.
Nekem ilyen számokkal is kell 1600-1800, különben éheznék. Ehhez képest kell mozognom és az úgy jó.
A makróim erősen változnak (a fehérjét kivéve), nem azon múlik.
Azt se tudom, 5 vagy 20 kiló felesleged van, márpedig egy izmosabb embernek több kalória és fehérje kell...
6/6 anonim válasza:
Függ attól is, hogy sportolsz e,hogy kemėnyebb fizikai igėnybevėtelnek ki teszed e magad melóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!