Ha egésznap nem mozgok hány kalóriára van szükségem?
Egyetemen tanulok, vizsgaidőszak van, a napomat otthon töltöm tanulok, sorozatot nézek, esetleg főzök, ha nagyon kell, de hideg kajákon is nagyon jól elvagyok (szendvics, zabkása), alap takarítást megcsinálom, de alapesetben az ágyban, fekve szeretek tanulni. Nő vagyok 170 centi 50 kiló, súlytartáshoz, kb mennyit kalóriát ehetek? Édességeket nem szoktam enni, csak ha különleges eseményre megyek.
A napokban grammozgattam, megszámoltam hogy mennyit eszem, 1000 kcal körül van minden napom.. Szerintetek ez azért elég nekem mert 0-t mozgok? Vagy van akinek eleve ennyire van szüksége? Ja nem éhezem, sokszor inkább még kevesebbet is kívánnék, de hát ha tanulok, muszáj nasizós ürügyeket kitalálnom (ezek turmixok, sima főtt zöldségek, nyers gyümik, esetleg cukor stop keksz)
Egyéni, csak kitapasztalni lehet. Nagyon tud szórni az anyagcsere sebessége.
Egy átlagos 170 centis, 50 kilós, nem aktív nőnek azért 1000 kcalnál jelentősen több kell, ebben biztos vagyok.
De van, akinek ennyi kell.
Ha te súlyt tartasz vele, az még nem sokat mond, lehet, hogy ez a normális nálad, de az is lehet, hogy ez kevés lenne, de belassult az anyagcseréd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!