Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez az étrend szerintetek jó...

Ez az étrend szerintetek jó lehet?

Figyelt kérdés

Reggeli:

Abonett, csirkemell sonkával+ nyers zöldségekkel. Vagy zabkása vízzel készítve, valamilyen gyümölccsel, vagy natúr joghurt valami gyümölccsel.

Ebéd: párolt/rakott zöldség pulykával vagy csirkével

Uzsonna: egy marék mandula, mogyoró, stb

Vacsora: kőrözött (saját készítésű joghurt+ túró+ fűszerezés) abonettel, vagy padlizsánkrém abonettel.

Átlagban 1200 kalóriát viszek be, vagyis próbálok az alatt maradni. 25 éves 165 cm, 117 kg nő vagyok. Szeretnék vagy 50 kg-t ledobni.

Sportolni nem sokat tudok, de tempós gyaloglás egy 11 kg-s gyerekkel a hátamon heti 3x másfél óra.

Min kéne változtatnom, hogy elérjem a célom?

2019. febr. 22. 15:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szuper vagy! Gratulálok! Így tovább! Akkor 127 kilóról indultál? Nem semmi.
2019. febr. 22. 17:08
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást :) igen kb 130 kgról kezdtem. Egy éve szültem, 127el jöttem ki a szülőszobáról, de az első 1 évben levegőt venni se volt energiám,és az étkezésemre se fordítottam túl sok figyelmet, így biztos felszedtem az 1 év alatt pár kg-t. Január 13.án volt a gyerekkel a szülinapunk, utána kezdtem neki a diétának, és most tudtam csak venni mérleget, és 117 kg-t mutatott. Szóval nagyon boldog vagyok és remélem a további 50 kg is sikerülni fog :)
2019. febr. 22. 17:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Wow, nagyon ügyes vagy!! Kitartást minden fogyósnak 😄
2019. febr. 22. 18:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyébként én lecserélném az uzsit valami kevésbé zsírosra, a többi teljesen jó. Már csak türelemmek kell lenned.
2019. febr. 22. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!