Mit egyek edzés után mikor NAGYON éhes vagyok?
Nagyon éhes és vegetáriánus :D sajnos sajtokkal meg tejekkel is csínján kell, hogy bánjak, mivel kissé puffadok tőlük, de a tejszármazék vagy tojás elmegy.
Az a bajom, hogy sokat ennék edzés után és valami laktató, tápláló cucc kellene ami ugye egészséges is mert a fogyásom sem szeretném elrontani de ha csak szénhidrátból gazdálkodom akkor nehezebben lesznek formáim...
19/l 155cm/54kg
Attol fugg mennyi az a kaloria amit meg bevihetsz edzes utan, ha nem sokat akkor smoothie, esetleg dobhatsz bele egy kis zabot + kaloriaert.
Kemeny kajabol pedig tudom ajanlani a barnarizset, arpat vagy eppen a babot stb lenyeg, hogy magasabb rosttartalommal rendelkezzen. Feherjere nem kell raparazni, ha napi 1g/ttkg-ot viszel be akkor az boven jo, es edzes utan nem kell sok feherjet enni, egesz nap kell osszejojjon az az 1g/ttkg
én vegán vagyok és smoothie bowl-t szoktam magamnak csinálni
1 banán, 1 narancs leve, ezt elöszőr összeturmixolom, majd a turmixgépbe rakok fagyasztott gyümölcsöket (mangó, eper, málna, áfonya) és annyi zabtejet, hogy épp turmixolható legyen, de ne legyen folyós, majd rakok a tetejére kiwit, szárított goji berry-t és zabot
vagy csak sima smoothiet csinálok, az is nagyon jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!