Edzés és egészséges étrend mellett miért vagyok állandóan éhes?
Tudom, hogy ez a "miért vagyok mindig éhes?" kérdés már az ezredik. De én nem úgy éhezek, hogy jajjjj délelőtt nem eszek, utána meg nem bírom... Vagy 1 napig csak vizet iszom, következőb csak gyümit eszem és így tovább...
Egy átlag nap:
Reggeli 7:00 - zabpehely tojásfehérjével készítve/ tk zsemle tojás zöldség/vagy rántottaféleség
10:00 rizs, csirkemell, kevés zöldség
14:00 a tízórási menü (s esetleg a 2 étkezés között egy alma v vmi gyümölcs)
16:00 súlyzós edzés +/ kardio/aerob
19:00 zsírsz. túró (körözöttnek/ gyümölccsel)
Napközben esetleg zsírsz. natúrjoghurt, s edzések előtt L-karnitin
3x járok terembe 1 héten de más napokon is megvan a min 30 perces mozgás (pl HIIT)
Na és most jön a lényeg, az étkezések között is állandóan arra gondolok, h mikor ehetek már végre :(
Könyörgöm, ne írjátok azt, h olyankor igyak vízet, állandóan azt iszom, a napi min 2,5- 3 l folyadék megvan
176 cm/ 75 kg / L
De nem szeretnék 1300-1400 kalóriánál tobbet bevinni... Értem, h ezzel nincs gond, de ÉHES vagyok :(
Ja amúgy a rizs is főve van, meg a csirkemell is, szinte semmi olajosat nem eszem...
Ha átolvasod a saját étrendedet, akkor észreveszed hogy állandóan ingáztatod a vércukorszintedet (mindig szénhidrát, tejtermék)
Ami segítene szinten tartani, alacsony inzulinválasszal bír (zsír) azt alig eszel. Emiatt éhes lehetsz, csak te uralkodsz magadon és nem eszel többet. Az átlag ember is így eszik, csak nem tart tudatos limitet kalóriabevitelben, és túleszi magát hogy kielégítse az étvágyat.
Én nem értem miért nem esznek több zsírt, kevesebb szénhidrátot az emberek, de biztos jó okuk van rá.
Mindenki egyetért abban, hogy túl keveset eszel.
Én írtam azt, hogy a helyedben jobban megválogatnám azt is miket eszel.
Egy paleo ketogén étrend mellett lehet keveset enni, tényleg jó a szervezet energia gazdálkodása, de általánosságban egy aktív életvitel mellett nagyon jól írták, többet 'kell' enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!