Miért vagyok edzés után ilyen éhes?
Sokára végzek vele és akkor már nem szoktam vacsorázni, de mivel sokáig fent ülök 8 óra után is képes vagyok nekiállni enni és ezzel szétcseszem a kalóriadeficitet.
Mit javasoltok, hogy ne legyek utána éhes, vagy hogy kibírjam jobban.
Úgy csoportosítsd a kajád, hogy edzés utánra is jusson. Edzés után mindig KELL enni, lehetőleg az egyik legszénhidrátdúsabb étkezés legyen. Este 8kor is..
Legeflejebb ha éjfélre vagy hajnal 2-re végzel akkor legyen mérsékelt a ch, de akkor is KELL.
A Testépítés rovatban elég nagy az egyetértés abban, hogy az összbevitel a döntő, nem az elosztás és edzés után sem kell rögtön enni, de ha az ember éhes és amúgy az alvás miatt nagyon sokáig nem enne, egyértelműnek tűnik, hogy a kérdező egyen edzés után.
Nyilván megfelelően kell elosztani a kalóriákat, ahogy már írták. Ha valamikor eszem, edzés után tuti... Elég nagy logikát látok benne, az a helyzet, főleg egy kemény edzés esetében.
Úgy írod a 8 órát, mintha az késő lenne...
Régebben 5-6 után nem ettem és 9-10kor ágyban voltam ezért számít a 8 óra későnek nálam...
Köszönöm a válaszokat amúgy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!