Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez az étrend szerintetek jó...

Ez az étrend szerintetek jó lehet?

Figyelt kérdés

Reggeli:

Abonett, csirkemell sonkával+ nyers zöldségekkel. Vagy zabkása vízzel készítve, valamilyen gyümölccsel, vagy natúr joghurt valami gyümölccsel.

Ebéd: párolt/rakott zöldség pulykával vagy csirkével

Uzsonna: egy marék mandula, mogyoró, stb

Vacsora: kőrözött (saját készítésű joghurt+ túró+ fűszerezés) abonettel, vagy padlizsánkrém abonettel.

Átlagban 1200 kalóriát viszek be, vagyis próbálok az alatt maradni. 25 éves 165 cm, 117 kg nő vagyok. Szeretnék vagy 50 kg-t ledobni.

Sportolni nem sokat tudok, de tempós gyaloglás egy 11 kg-s gyerekkel a hátamon heti 3x másfél óra.

Min kéne változtatnom, hogy elérjem a célom?

2019. febr. 22. 15:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem alapvetően jó, ha neked megfelel. Lehet, hogy 117 kilóval eleinte ez kevés lesz, de ne add fel azért, csak növeld meg a mennyiséget. A tempós gyaloglás a gyerekkel a hátadon kezdésnek szuper, később, ha edzettebb leszel, intenzívebbé teheted.

Azt tapasztald ki, hogy neked milyen szénhidrát-zsír arány válik be. Nem mindenkinek a nagyon alacsony szénhidrát az ideális, és nem is szükséges feltétlenül a fogyáshoz.

2019. febr. 22. 15:32
 2/14 anonim ***** válasza:
Azt hittem az én etrendemet olvasom. Hasonlóan etkezem, mint Te. Én 170 cm és 110 kiló vagyok jelenleg. Negyedik hete csinálom és eddig kB 3 kilót fogytam. Centikben látszik legjobban és sokkal jobban érzem magam.
2019. febr. 22. 15:34
 3/14 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Szóval szerintem ez az étrend teljesen jó, ha nem ehezel mellette. Mozogni és úszni szoktam max heti egyszer, kétszer. Kitartás a kulcsa mindennek és ne várd, hogy hirtelen 10 kiló lecsuszik rólad.
2019. febr. 22. 15:36
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azt elfelejtettem írni, hogy mediballozok heti 3x szintén rajtam a gyerekkel, nem tudom ez mennyire számít, nem egy intenzív sport, de azért mégiscsak valami.
2019. febr. 22. 15:38
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a jelenlegi súlyodhoz ez a kalóriamennyiség kevés, főleg ha fizikai aktivitást is végzel. A célod elérésében hátráltatni fog a kevés kalória, mivel éhes leszel, nehezebben bírod majd, hogy félreegyél, illetve belassítja az anyagcseréd, nem lesz elég energiád. Az extra minimum szerintem 1400 kalória legyen.
2019. febr. 22. 16:06
 6/14 Andizsuzsi ***** válasza:
Nagyon kevésnek tűnik az az 1200 Kcal.
2019. febr. 22. 16:21
 7/14 anonim válasza:

Szerintem ez az étrend nem a legmegfelelőbb, mert egy napra még jó, de vátlozatosan kell étkezni, tehát mindn nap nem lehet ugynaz a menü. A fő cél hogy a szervezeted megkapjon minden szükséges és nélkülözhetetlen vitamint, ásványi anyagot, aminósavat és zsírsavat, hogy egészséges maradjon és hogy a fiziológiai funkcióit fentartsa.

Hogyha a szervezeted megkap minden szükséges anyagot, akkor a szervezet nem érez éhséget. A legjobb módszerek véleményem szerint az étrend kiegészitők. Ismerek egy tapasztalataim szerint eléggé jó módszert, étrend kiegészítővel, telefnonos aplikációval, hogy mikor mit ehetsz. Emellett persze minél többet mozogsz annál jobb. Ha érdekel, mesélek még róla.

2019. febr. 22. 16:23
 8/14 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem egyhangú az étrend. Direkt azt írtam, hogy "gyümölccsel" és "zöldséggel" mert kb minden nap más más zöldséget és gyümölcsöt eszek, szóval szerintem a vitaminokkal és változatos étkezéssel nincsen gond. A fogyitablettákkal amiket te "étrendkiegészítőnek" írsz meg hagyjál békén. Szedek multivitamint a gyógyszertárból, bőven elég....
2019. febr. 22. 16:30
 9/14 A kérdező kommentje:
Egyébként az 1200 kalória az a "pihenő napokon van". A heti 3 mediball + másfél óra séta egy napon van, mert gyalog megyek az órára, meg haza is. Ilyenkor olyan 1500 kalóriát megeszek a nap alatt, óra után megiszok egy fehérjeturmixot, esetleg eszek hozzá egy kis teljes kiörlésű zsemlét, különben nem bírnék hazasétálni. 2 hónapja csinálom, sosem éreztem magam éhesnek és lement 10 kg.
2019. febr. 22. 16:39
 10/14 anonim válasza:

Az étrendkiegészítő nem feltétlen tabletta.

A szervezetnek nem csak vitaminra van szüksége, s főleg nem gyógyszertárban kapható szintetikus vitaminra. :(

2019. febr. 22. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!