Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 500 kcal deficit soknak számít?

500 kcal deficit soknak számít?

Figyelt kérdés

Ha heti 3 aerob edzés van, amit bicajjal oldok meg, akkor a többi napokon is van/lesz fogyás ha a deficitet tartja az ember?

Az aerob napokon kel több kaját fogyasztani?

2019. jan. 16. 07:11
 1/3 anonim ***** válasza:
11%

Eleve 1300 lenne a minimum...

Ezzel a koplalás sál nem fogsz elérni semmit sem

2019. jan. 16. 07:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy értette, hogy 500 kcal mínuszban van, tehát ha mondjuk 1800 az igénye, akkor 1300-at eszik. Igen, jó, én is így fogytam, mozgós napon többet ettem.
2019. jan. 16. 08:07
 3/3 anonim ***** válasza:
68%

1es a tipikus hülye okoskodik esete.

Kérdező: Többi napon is lesz fogyás, ha tartod az 500as deficitet, ezt úgy képzeld el, hogy edzés napon az össz kalória égetésed mondjuk 2500 kcal, akkor aznap 2000-t kell enned az 500as deficithez, nem edzés napon pedig 2100 kcal, aznap 1600 kell. Csak példa számokat írtam, nem tudom mennyit tekersz milyen intenzitással, hány kiló, hány éves, milyen magas, férfi,nő vagy-e, de remélem érted a logikáját.

2019. jan. 16. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!