Így lehet eredménye?
Figyelt kérdés
Elsősotban már nem a fogyás a célom,inkább formàdosodni szeretnék. Van még egy kis zsír rajtam amit jó lenne eltüntetni. Kalóriaszámolással fogytam,de emellet odafigyeltem a makrotápanyagokra is: minél több legyrn a fehérje,kevesebb a ch,ebéd után már ne nagyon egyek ch-t csak zöldséget/túrót/natúr joghurtot/húst. Hétköznap menzán ebédelek (de soha sem tésztát mert van választási lehetőség),de a reggelire is így jobban figyelek. Eddig 1400 kcal körül ettem,az alap kcal szükségletem kb 1700 kcal. A kérdésem az lenne,hogy ha tovàbbra is így eszek,de nem tartok kalóriadeficitet,és minden nap végzek valamilyen mozgást (futás,valamint találtam pilates 10 perces videót,súlyzós) sikerülhet a formálódás???
17l 168/60
2014. ápr. 1. 09:46
1/1 anonim válasza:
Én 2 hónapig számoltam kalóriát,elértem a célomat, lement 5 kg, utna meguntam, hogy minden nap beírom, hogy mit ettem, mert amúgyis tudtam már, hogy átléptem- e a határt vagy nem. Abbahagytam a számolást, és tartom a súlyomat, ami most tökéletes számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!