Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 1 Kg leadásához 7000 vagy...

1 Kg leadásához 7000 vagy 9000 kcal deficitben kell lennem?

Figyelt kérdés
Annyifélét olvastam, mindenhol más volt és fontos lenne számomra, hogy nagyjából be tudjam lőni, mikor érek célba. Örülnék ha valaki meg is magyarázná hogy miért is annyi az az annyi :) Köszi

2016. márc. 6. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Mennyi kcalt viszelbe egy nap?

azt csökkentsd,akkor fogysz.

7000kcal.iszonyatosan sok akkor is 12órában fátvágsz fejszével.

2016. márc. 6. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Na látom első, a szövegértés nem megy... 1 kg zsírszöveg 7000 kcal energiát tartalmaz, azért nem 9300-at, mivel van benne víz is.
2016. márc. 6. 19:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm második! Várom azért a további válaszokat is :)
2016. márc. 6. 19:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez igy valahogy ertheto de fura hogy 100-200 kcal deficittel is lemegy 1kg egy het alatt az 7-1400kcal szoval nem kell ekkora deficit hozza
2016. márc. 6. 19:49
 5/7 A kérdező kommentje:
utolsó. nem írtam hogy mennyit szeretnék fogyni. egyébként ha kicsit jobban belegondolsz abba amit írtál, ha valóban 7000 kcal deficit kell egy kg mínuszhoz, ez esetben 1400 kcal csupán 20 deka deficitet tesz ki...
2016. márc. 6. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:
7000 kcal egy kiló zsírszövet energiatartalma, így ennyi deficitet kell összehoznod egy kiló zsírból fogyáshoz. Maga a tömény zsír kb. 9000 kcal/kg, de a zsírszövet nem tömény zsír.
2016. márc. 6. 20:02
 7/7 anonim ***** válasza:

kedves 4-es az az 1 kg nem csak zsír,annak nagy része víz is

es nem 100-200 kalorias deficitet szamolj,tested alapbol eleget sokat

nekem a testem eléget 1300-at csak ugy ha fekszem egesz nap az ágyban,1900-at ugy ha napi tevekenysegeket elvegzem (suli,minimális seta meg ilyenek)

en 1200-1300 kaloriat eszem naponta es 1900-at elégetek mert napi mozgás meg minden meg van,+ 1 ora kondi heti 3x

szamold össze

2016. márc. 10. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.