Akik futni kezdtek fogyás miatt! Mennyit bírtok futni?
Figyelt kérdés
Szóval aki túlsúllyal elkezdett futni mert az tetszett neki, az mennyit bírt először és mennyi megy neki azóta? Látni akarom hogy jól fejlődök e. Én szinte a 0-ról mert kb semmit se bírtam lefutni csak 1-2 percet aztán meghaltam, most járok 20 perces rekordnál egyhuzamban. Először futok 15 percet aztán 20-at. Ti? :D2018. aug. 6. 11:50
11/12 anonim válasza:
#11 térítésre ott a vallás rovat, ha nem tudsz érdemben hozzászólni, akkor ne gyere a fogyókúra rovatba.
Ha van Isten, szerintem örül neki, hogy vigyázunk a testünkre, és egészségesen próbálunk élni.
12/12 anonim válasza:
Én kb három hónapja kezdtem, nem a nulláról (előtte heti háromszor bicilkiztem) Akkor egy olyan 3-4 percet tudtam folyamatosan futni, utána mindig egy/másfél perc séta. Ezt ismételten egy alkalommal 5x vagy 6x, ha nagyon bírtam akkor 7x is, egy héten legalább háromszor. Most tartok ott, hogy 13 km-t le tudok futni kb 85 perc alatt megállás nélkül, vagy ha meg is állok akkor is csak cipőt kötni, de egyből indulok tovább (az egész megállás max 10 mp). Tudom, hogy nem jó kifogásokat keresni, de nálunk a héten már volt mínusz 6 fok, olyankor pedig az ember nem szívesen megy ki, úgyhogy mostanában csak heti kétszer háromszor megyek futni, persze ha nincs annyira hideg, akkor többször is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!