Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ennyi étellel jol kellett,...

Ennyi étellel jol kellett, hogy lakjak, igaz?

Figyelt kérdés

Fogyni szeretnék,de végtelenségbe ennék,én vagyok a katasztrofálisan étkezö meg eperlekváros.. Még mindig ennék,de le kell állitsam magam,milyen volt a mai nap?

R:kakaos kávé,kb 3deci tejjel,édesitövel

E:150g nyersen mérve csirkemell leveses pörkölt(igy csináltam: viz,egy hagyma,egy paradics,egy ubi,két fokhagyma,egy kápia,kiskanal mustár)

Kis ecetes salival

U:sárgabarackok meg négy pici alma

V:tárkányos tojásfehérje rántotta olajnélkül természetesen sok ubival meg paradiccsal.

Akkor többet nem ehetek ugye? Mert ez 1200kcal lehet kb,ha jol számolom?

170/60/N

2018. máj. 31. 15:55
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
bulimiával orvoshoz szokás menni. bele is halhatsz yknow
2018. máj. 31. 17:11
 12/37 anonim ***** válasza:
96%
Helyesbítek, a kiegészítéseddel együtt sok a cukor. Miért próbálsz zöldséggel és gyümölccsel jóüllakni? Ez kiegyensúlyozatlan étrend s a legtöbb embert nem is laktatja. De szerintem ezt már rengetegszer írtuk, hogy nem jó...
2018. máj. 31. 17:11
 13/37 A kérdező kommentje:
Már voltam orvosnál. Mégjobban beledüppedtem az evészavarba.a nagyon nehéz
2018. máj. 31. 17:13
 14/37 A kérdező kommentje:

Azért,mert abbol nagyobb mennyiséget tudok enni,annélkül hogy tulon tullépném a kaloriakat.

Akkor mit tudok enni,amiböl sokat ehetek? Probalom fokozatosan csökkenteni,de csak kis léptekkel tudok haladni. :(

2018. máj. 31. 17:15
 15/37 anonim ***** válasza:
94%
akkor nem jó orvosnál voltál. vagy te nem akarsz változni. ha te nem akarsz meggyógyulni, akkor az orvos ha a seggét a földhöz veri se fog tudni meggyógyítani téged
2018. máj. 31. 17:16
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy jól kellett, hogy lakjak? Nem laktál jól, különben nem kérdeznéd. Nem kellett, hogy jóllakjál, mert ez egy fogyókúrás kalóriaszegény nap volt. Neked nem kell fogyókúráznod, normálisan kell étkezned úgy 2000 kalóriát. Reggelire egyél, ne csak igyál, ebédhez egyél köretet, az almánál ne nézd, hogy pici vagy nagy (mintha védekeznél, hogy csak pici volt), annál aztán igazán mindegy. Ez a tojásfehérje rántotta zsiradék nélkül, na ez kiakasztott. Milyen rántotta az, amiben nincs sárgája és zsiradék? Ne nyüveszd magad, egyél!
2018. máj. 31. 17:17
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Mért kéne számolni a kalóriákat? Milyen túllépésről beszélsz! Neked híznod kell, nem fogynod! Menjél másik orvoshoz. Milyen orvosnál voltál? Mit mondott, amitől még jobban magadba süppedtél?
2018. máj. 31. 17:20
 18/37 A kérdező kommentje:
Nem sportolok. Járkálok,udvarba esetleg szénát szedek,kicsit gyomlálok,sütök,fözök. Meg pár guggolást,törzskörzést csinálok. Meg esténként vagy reggel döcögök kicsit az udvarban. Csak ennyit mozgok.
2018. máj. 31. 17:22
 19/37 A kérdező kommentje:
Elküldött valahova,mert mondta,h nehéz eset vagyok,ö nem igazán tud segiteni,és ez egy nagyon nagyon hosszu folyamat..
2018. máj. 31. 17:23
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
és ez téged így földhöz vágott. őszintén megmondta hogy ő nem tudja a legjobb segítséget nyújtani, és megmutatta, hogy hol tudnak neked ÉRDEMBEN segíteni. ahol konkrétan meg tudnak gyógyítani. és neked ez nem tetszett. gondolom sokkal jobb lett volna ha az első orvos félrekezel jesszus mária
2018. máj. 31. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!