Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért nem lakok jól?

Miért nem lakok jól?

Figyelt kérdés

Ha kalória deficitben vagyok egyszerűen semmivel nem lakok jól még reggel sem. Ez hogy lehet?

A másik kérdésem pedig hogy tudtok ilyen edzős tornás appokat? Fogyni szeretnék. Van bevált nektek?

2018. márc. 14. 18:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Reggelire én zabkását szoktam enni (50 g zabpehely + 150 ml kókusztej), ha utána délelőtt megfelelően viszel be folyadékot - mivel a zabkása nagyon szívja a vizet - nem leszel éhes ebédig.

Ugyanígy bevált nekem a barna rizs, lassabban szívódik fel, jobban eltelít. Mikor először megláttam, mekkora mennyiséget ehetek meg egyszerre (kb. a harmadát, mint eddig az átlagos köret), elszörnyedtem tőle, de teljesen jóllakat, nem is tudnék többet enni. Persze nyilván eszek hozzá husit is. :)

2018. márc. 14. 19:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Próbálkozni kell... Én kalóriadeficitben nehezen lakom jól, de kevés szénhidráttal és nagy étkezésekkel, PLUSZ kellő mozgással van esélyem. De van, akinek sok kis étkezés kell és egészen más ételek laktatják. Ld. az első hozzászóló, akit sokakhoz hasonlóan laktat a zabkása. Én csak éhes lennék tőle. A páromnak már remek reggeli, de 1000 kcal fölöttinek kell lennie... Ez egyedi. Mennyiség és összetétel terén is.
2018. márc. 14. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!