Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért lakok jól ennyivel?

Miért lakok jól ennyivel?

Figyelt kérdés
Reggelre ettem két tojást zabbal ( ilyen zabos tojàslepény) zsíradék nélkül, tízóraira két nagyon apró almát, összesen 100 gramm. Ebèdre egy kisebb paradicsomos gombócot egy fel szelet teljes kiőrlésű rozskenyérrel. Most uzsira egy darab mini almàt (50g) és egy paprika negyed részét. Ez eddig 953 kcal. Éd már teljesen jól laktam. Este még fogok egy óràt tornászni és utàna megeszek 125 gramm túrót, igy maximum 1200 kalória lesz. Miétt lakok jól ennyivel?
2017. okt. 29. 17:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Gondolom megszoktad, hogy ennyit eszel.
2017. okt. 29. 17:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Laktatóak
2017. okt. 29. 18:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Ki tudja? A fehérje mindenesetre jól laktat s van, aki a nagy elhatározás után kevesebbet kíván... Amikor nekikezdek, nekem is jobban megy az elején, sokszor az előző gazdagabb időszak miatt is, aztán nehezedik a dolog.

De van, amikor 1 hónapig jóval kevésbé vagyok éhes, mint addig. Vagy fordítva. Az ember túl összetett rendszer, nem lehet megmondani, nálad miért van ez így.

Lehet, hogy kevesebb cukrot eszel és ez segít abban, hogy ne legyél oly éhes.

2017. okt. 29. 18:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Mert betartod azt az alapszabályt, hogy gyakran, de keveset kell enni. Ugyanis a gyomor-bél rendszer perisztaltikus mozgása 2,5-3 óránként gyorsul fel és ilyenkor kell enni valamennyit (de nem sokat !). A leírtak alapján az ébrenlét alatt te valóban betartod ezt a ritmust.
2017. okt. 29. 18:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Jó kérdés.

Én minden szabálykönyv és drága személyi edző nélkül kitapasztaltam, hogy nekem az a jó, ha napi többször keveset eszem.

Viszont nem mindegy, hogy mennyit mozgok.

Nem hinném, hogy minden nap ezt eszed, illetve a napi 1 óra mozgás sem mindegy, hogy mennyire intenzív.

Szerintem elkezdtél valami "tuti" fogyókúrát, amiből 1-2 hetet teljesítettél.

2017. okt. 29. 19:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Mindig ennyit eszek vagy igy étkezem, nekem már ez az életmódon 2 éve. A mozgás elég intenzív intervallumos edzés.
2017. okt. 29. 20:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Hat 2 ev alatt ezt siman megszokta a szervezeted
2017. okt. 30. 03:58
 8/9 anonim ***** válasza:
2 ev alatt ezt siman megszokta a szervezeted
2017. okt. 30. 03:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Uristen, bocsi. Azt hittem nem kuldte el eloszor D:
2017. okt. 30. 04:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!