Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Súlytartásnak jó? Mit gondolto...

Súlytartásnak jó? Mit gondoltok az étrendemről?

Figyelt kérdés

Persze, nem a megfelelő étrend de mégis minden nap ezeket viszem be.

Reggeli; fél liter kakaó+sajtos pogácsa (vagy ilyen péksütemény) a közértből. Ezt a buszon fogyasztom el.

Tízórai; vmilyen péksütemény

Ebéd; ami van otthon. Közepes vagy nagy adagot eszem a szüleimmel.

Uzsonna: banán,narancs. 1 yoghurt, majd 3 deci kávé valamiféle süteménnyel. (Vagy keksz, teasüti vagy pedig torta szelet)

Vacsora: kenyeret vagy péksüteményt szoktam enni.

Sajnos nem szoktam sportolni.

Nem híztam még meg eddig szóval akkor jó ez így? Akkor változtassak mikor észreveszem magamon h híztam?

155 cm/48kg/15/L

2018. márc. 3. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Annyit változtatnék, hogy az uzsonnát is a buszon fogyaszd el, úgy rendben lesz. Sok sikert!
2018. márc. 3. 17:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez borzasztó. A hideg ráz tőle, ennyi ch-t hogy lehet?? Hol a zöldség, a fehérje?? Attól, hogy nem hízol, még csomó hiánybetegséged lehet, gyenge lehetsz, főleg, hogy nem is sportolsz elég sz@rul nézhetsz ki, már bocsánat. Ennyi péksütit meg kakaó, édesség, te joo isten.
2018. márc. 3. 17:19
 3/5 A kérdező kommentje:

Egy nap 3szor szoktam enni péksüteményt.

Egyszer fél l kakaót

És napi egy-két édességet. Ez sok?

Zöldséget szoktam enni , elég gyakran van leves.

Fehérjét is tejjel szoktam bevinni, vagy hússal ebédkor.

2018. márc. 3. 17:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szénhidráton kívül (ami nem is zöldség) nem tudom, mit eszel, az ebéd ugye megfoghatatlan.

Valószínűleg pokolian hiányos a táplálkozásod, mondjuk egy rendes piskótatortában legalább akad komplett fehérje is nagyobb mennyiségben...

Mennyiség nincs, de igazából konkrét összetétel sem, így nem sokat lehet mondani a fentin túl.

Nem azért eszünk jól, hogy ne hízzunk, inkább az egészségünk miatt. Nem mindegy, mit eszel.

2018. márc. 3. 17:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát, ha egy elefánt súlytartására gondolsz, arra jó. Iszonyú mázlista vagy, hogy nem hízol. Ez egyenes út a cukorbetegség felé. Zöldség, gyümölcs (nem csak banán) nálatok nem szokott lenni? A szüleid is így esznek? Nem kövérek?
2018. márc. 3. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!