Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Valaki segut nekem kiszamolni...

Valaki segut nekem kiszamolni a napi Kcal-kaloria mennyisegem?

Figyelt kérdés

172cm,65kg! 23eves lany!

Tudom gaz de nekem rz meg magas edzek otthon heti 2-er kondiba kardio! De munkahelyen szeretnek az etkezrsre is figyelni! koszi

2018. febr. 8. 19:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem lehet kiszámolni, ez egyéni. 2000 körül simán lehet, de extrém lassú vagy gyors anyagcserével ettől erősen különbözhet (amúgy sem tudom, hogy mennyire intenzíven és hosszan edzel, mit mozogsz még, de ha tudnám, akkor se tudnék többet mondani).

Ezt ki kell tapasztalni. Ha fogyni akarsz, kezd 1500-zal, ha tömegelni, jóval többel (én ilyen számokkal 2500-zal kezdeném, heti 3 teljes testes, komoly edzéssel, sok aerobbal, kevés kardióval, az én anyagcserém picit gyorsabb az átlagnál, sok nőnek kevesebb kéne)...

2018. febr. 8. 19:29
 2/2 anonim válasza:
Ha fogyni szeretnél 1700 alatt átlagosan 2000-2200
2018. febr. 28. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!