Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit vigyek majd kirámdulásra...

Mit vigyek majd kirámdulásra enni?

Figyelt kérdés
1200-1300 kcal-t eszek egy nap. A kirándulások eddig nekem annyiból álltak (meg hát általában mindenkinek) hogy szendvicsek, chipsek, gumicukor, kekszek, péksütik. Ezeket egyszerűen lehet buszon enni meg ha megállunk valahol. Milyen kaját tudok vinni egy napra vagy mit vegyek ami belefér ebbe a keretbe? Gondoltam arra is hogy aznap csalózok de nem akarok mert félek hogy emiatt rosszul érezném magam egész nap. Tehát adjatok valami tanácsot amit tényleg tudok ilyen szituációban egész nap enni. Vagyis hát két napig. Még nem most lesz a kirándulás de már most ezen töröm a fejemet. Köszi a tippeket előre is :D 17/l
2018. febr. 7. 16:47
 1/6 A kérdező kommentje:

Kirándulásra*

Elírtam.

2018. febr. 7. 16:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Szendvicsek, gyümölcsök, puffasztott rizs. Amúgy ha két napig nem leszel minuszban, semmi nem történik.
2018. febr. 7. 16:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Egészséges nasik!

Alamachips, bio ropi, herba c vitaminos gumicukor,müzlik.Ilyenek:)

2018. febr. 7. 17:47
 4/6 A kérdező kommentje:
nem is rossz ötlet :D
2018. febr. 7. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:
En altalaban gyrost szoktam kesziteni,teljeskiorlesu pitaban,szinten almachipset viszek,gyumolcs vagy proteinszeletet... a Dmben lehet kapni finom alacsonykaloriatartalmu zoldsegchipseket is
2018. febr. 7. 20:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Szendvicset is lehet egészségesene, fogyisan készíteni, ha a kenyér tl barna sokmagvas, közte sok zöldség + vmi sonka, sajt, főtt tojás.

Diákcsemegét is vihetsz rágcsának.

Meg az egészséges nasik jó ötlet, amit vki írt

2018. febr. 7. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!