Mit vigyek a suliba?
Figyelt kérdés
Suliba járok és 3 napja kezdtem el fogyozni. A kérdés az az, hogy milyen kaját vigyek a suliba?2016. máj. 11. 15:52
1/6 anonim válasza:
gyümi, lehet szendvics teljeskiőrlésű kenyérrel, salátát is tudsz venni sülthússal
2/6 anonim válasza:
Van lehetőséged a suliban ebédelni?
Mindenképpen teljes kiőrlésű kenyeret válasz, egyél sok zöldséget,ne túl sok gyümölcsöt (a glükóz miatt, persze fontos a vitaminok miatt, de mértékkel) - ajánlom az almát, ennek a legalacsonyabb a cukortartalma, fehérhúst - csirkét és halat, kerüld a cukros üdítőt, gabonapelyhet, mindennél nézd meg hogy mit tartalmaz: válassz olyat ami alacsony szénhidrát és magas fehérje tartalmú.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi 😊 van otthon toast kenyér megpirítva (már úgy vettem) egy db 30 kcal. Ha azt viszek egy kis sajttal meg egy kis baromfi felvagottal az jo?
2016. máj. 11. 16:24
4/6 anonim válasza:
a fehérlisztes dolgok nem a legjobbak diétakor, szóval én inkább azt mondanám, hogy ne. de mondjuk puffasztott rizs helyette?
5/6 A kérdező kommentje:
Nekem bármi jó. 😊 Akkor inkább pufi rizs legyen?
2016. máj. 11. 17:09
6/6 A kérdező kommentje:
Erről beszélek: [link] a henger alakú 100 g. Ami zöld és tojások vannak. 😊 Akkor ezt ne egyem vagy még ami van belőle azt megehetem?
2016. máj. 11. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!