Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit vigyek magammal ebédre a...

Mit vigyek magammal ebédre a suliba?

Figyelt kérdés

Elhatároztam,hogy egy kicsit szeretnék fogyni.Tornázok itthon,eljárok edzésekre.Reggelim mindig teljes kiörlésű kenyér vagy update kenyér,csirkemell sonkával vagy valami felvágottal,sajjtal és zöldséggel.Uzsim valami gyümölcs szokott lenni.De az ebédet sose tudom.Sajnos melegítésre nincs lehetőségem.Ugye mindig mondják főtt étel legyen.Eddig egyszer vittem salit meg csirkemellet,de a csirkének nagyoon furi íze volt hidegen.Menzás nem szeretnék lenni,mert bejárós vagyok és rohanok mindig buszra órák után,mert 35km utazok csak haza meg reggel is.Kérlek segítsetek nekem,mert teljesen tanácstalan vagyok :(

14/L

2015. dec. 6. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Márpedig valamit választani kell...

A hús teljesen korrekt hidegen, rengetegen eszik úgy.

Nem feltétlenül muszáj főtt ételt enni, bár anélkül szerintem is roppant nehéz, viszont a főtt étel éppenséggel lehet a vacsora is, ha máshogyan nem tudod megoldani.

Azt is megteheted, hogy reggel eszel főttet (pl. rántotta) és a szendvicset ebédre, ha már kenyeret akarsz enni valamikor.

Nem tudom, miket eszel még, mit tudsz megenni hidegen, sokunk szinte bármit, rántottát, zabkását, sütit, magkenyeret, az olajos mag nekem nem étkezés, de éhesen jobb, mint a semmi, s van, aki igenis azt használja főétkezésnek munkahelyen. Ami nem kevés zsírt jelent, de ez nem mindenkit zavar, gondolom, a te étrendedbe nem passzolna (végszükségre azért szerintem jó, ha van az embernél ilyesmi).

2015. dec. 6. 19:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Én oreot szoktam vinni egy 4dbos csomag 200 kalória és legalább finom , nállunk mindenki kontakt grilles szendvicset (kb 150kcal 50-50 a két kenyér ) oreot vagy csokit szokott enni és senki nem több 50kgnál , én 46 vagyok . Szerintem ehetsz bármit csak kicsi adag legyen nem kell főtt ételt enni menzás pedig semmiképpen se legyél egy ebéd 500-750 kalória , a suliban ki van téve a kalóriatáblázat.
2015. dec. 6. 20:32
 3/4 anonim válasza:
0%
dagatt vagy b.azmeg
2015. dec. 7. 09:39
 4/4 anonim ***** válasza:
A főtt tojás pl.finom hidegen is, és helyettesíti a husit. A hal is úgyszintén. Esetleg reggel egyél főttet, attól az anyagcseréd is beindul legalább
2015. dec. 9. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!