Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit vigyek magammal suliba,...

Mit vigyek magammal suliba, ha nem akarok hízni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 15:12
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
ne vigyél semmit
2009. aug. 26. 15:15
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Könyveket, tollat, és táskát.
2009. aug. 26. 15:18
 3/8 anonim válasza:
84%

gyümölcsöt, salátát, puffasztott rizst ilyesmit..

a teljeskiőrlésü kenyérből készített ligthos ( pl nem téliszalámis) szendvics is egészséges, attól se hízol..

2009. aug. 26. 15:20
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Teljeskiörlésű kenyér/zsömle, közé csirkemell sonka, bele még uborka, paprika, paradicsom, egy szóval zöldségek. Inni vihetsz teát, ízesítetlenül. Esetleg citrommal, és édesítőszerrel ízesitheted.
2009. aug. 26. 15:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem elhangzott zöldség, gyümölcs, barna pékáruk, pufirizs, abonett.. mind jó ötlet.

De bátran vigyél joghurtot, túrórudit, vagy olyan ételeket, amik beleférnek az egészséges étel kategóriába. Ha mértékkel elszel ezekből, hízni biztosan nem fogsz.

2009. aug. 26. 16:12
 6/8 anonim válasza:
68%
én semmi kaját nem viszek az iskolába. legalább addig se vagyok ételközelben :D
2009. aug. 26. 16:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
én gyümölcsöket szoktam vinni:)
2009. aug. 26. 16:19
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

én általánosba vittem egy szenyát meg egy almát.Általában az almát ettem meg csak,a szenyát meg kidobtam,hogy ne b.sszanak le anyámék...

Most kezdem a középsulit,most már kell a szenya is sztem mert soká érek majd haza.

Egyébként barna/rozsos kenyérből csinálhatsz szenyát,sonkával.Vagy csinálhatsz gyümölcssalátát(én volt amikor reggel vágtam össze almát,narancsot,kiwit stb. mikor mi volt otthon) és beraktam egy zárható műanyag dobozba és lezártam.Vagy zöldségsali is lehet:)

2009. aug. 26. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!