Mit vigyek kajálni suliba?
mondanám, hogy a főtt tojás laktat, meg nem hizlal, de ki akar instant fingszagot scinálni a teremben :D
gyümölcsöktől sokszor éhesebb az ember.
Éthordóban vegyes saláta, külön egy kis öntet joghurtból, kis csirkemellel stb.
De ezt sem lehet minden nap
Igyál sokat, otthon mielőtt elmész ennél valami könyebbet, mikor hazaérsz ne nassolj azonnal (tudom milyen fáradtan hazaesni éhesen bumm a közepébe) :D
Egy-egy alma tökéletes ha nagyon vágysz az édesre, esetleg kefir/natur joghurt valamilyen felvágottal, kis husival :)
Nem tudom, mennyire vagy éhes, az ilyen ajánlott zöldség-gyümölcs semmit se ér normál embernek, mert túl kevés kalória (vagy ha sok kalória, több kiló banán, az túl sok cukor, amivel nehezebb fogyni).
A párom munkába jár és csak a vonalaira vigyáz, de ő többnyire rizst visz rántottával, ami neki hidegen is megteszi. De vihetsz húst zöldséggel (szerintem nem árt sokat vagy zsírosat, mert alapból túl kalóriaszegény, de kinek mik az igényei), túrót (nem szoktam ajánlani, inzulinválasz meg tejtermék s nekem sosem esett jól, de másnak attól még megfelelhet, a fornettinál pedig klasszisokkal jobb, miért eszi azokat bárki? nem finomak, nagyon műk), olajos magvat, bármit.
Nem tudom, milyen étrendet akarsz tartani. Pl. ha valamiért szénhidrátosa és zsírszegényen eszel, akkor több tippem kiesik. A szénhidrát kevésbé laktat, hormonálisan is inkább a zsírraktározást támogatja (persze a kalóriadeficittel nem tud mit tenni), viszont sok szénhidrátos étel nagyon sok vizet tartalmaz, nagy mennyiség viszonylag kevés kalóriában. Ilyen a párom rizse (4x-es vízben főzve :)), egy rendes főzött zabkása... Nálam leginkább a nyers zöldség tölti be a térfogatos étel szerepét, de vannak fehérjés megoldásaim is. Valami térfogat azért kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!