1/21 A kérdező kommentje:
ja és 17 éves vagyok 180 centi és 82 kg heti 3 szor úszok tesi órán mostantól lehet kosarazni ott meg tényleg kihajtom magam tehát heti plusz 2x1 óra intenzív kosár:)
2/21 anonim válasza:
Ételhordóban kevés rizs + csirke mell + sok sok zöldség!:)
2014. ápr. 27. 21:59
3/21 A kérdező kommentje:
igeen ezek jók persze csak nem gáz az hogy én ott most előkapom és abból eszek?:D
Hát pont ez az. Kicsit túlsúlyos vagy és még éthordó is? Pont azt fogják hinni, hogy azért vagy ilyen mert annyit eszel, hogy érhordó kell a kajád elhozásához. És ebben akorban igen is fontosnak tartják az emberek mit is gondolnak róluk a többiek. Vigyél szendvicset pl. rozskenyeret sonkával meg zöldséggel. Vagy esetleg tarthatnál olyan napokat, hogy csak gyümölcsöt viszel az iskolába meg vizet. Igyál sok vizet és csak azt. Teljeskiörlésű kenyér még jó a szendvicshez. :D
2014. ápr. 27. 22:18
Túlsúlyos? 180 centi és hozzá 82 kiló vagy mennyi. Van rajta kb 5-7kiló felesleg.. Kedves utolsó te nagyon hülye vagy. Vigyél nyugodtan rizst, húst és zöldséget!!
2014. ápr. 27. 22:30
6/21 A kérdező kommentje:
rendben meg oldom akkor így:) köszönöm a válaszokat:)
Húst és zöldségeket vigyél.
Úgy oldd meg, hogy a táskádban (tehát) nálad legyen a már fogyasztásra kész élelmiszer.
Ne élve vidd az állatot, hogy aztán levadászni kelljen tornaóra keretén belül, ne hagyd a suli és a lakásod között féltávon, vidd magaddal, hogy meg tudd enni. Így :)
2014. ápr. 28. 09:43
8/21 anonim válasza:
Mind1 mit, a kenyeret azt hanyagold! gyomolcssalatak, joghurt, kekszek, ilyen ihato joghurt, fogyokuras- ,gyumolcsos vagy teljeskiorlesu keksz mint a Jo Reggelt vagy ilyenek, zoldsegsalata esetleg sosturoval vagy sajtokkal kombinalva, gyumolcsturmix,gyumolcsok inkabb alma, narancs, eper, a banan az jobban hizlal mint a tobbi mert tobb cukrot tartalmaz, viszont azt is meg lehet enni.Lehet vinni muzliszeletet, vagy joghurtot aminek a tetejen muzli is van. Egyenlore ennyi jut eszembe,en is nemreg kezdtem ezt, nem koplaltam viszont egeszsegesebb eteleket fogyasztottam, 1 het alatt en nagyjabol 3 kilot fogytam. Sok sikert!
18/L
2014. ápr. 28. 14:42
9/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)) megbeszéltem a büféssel hogy nekem hozat majd mindig csirkesalit ha kérek:33 amikor meg nem akkor gyümölcsök müzliszelet stbÍ:))
Müzliszelet, az rohadt jó. Ha megrágod és kisütöd akkor meg kenyér lesz belőle.
2014. ápr. 28. 15:38
Kapcsolódó kérdések: