Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit vigyek suliba enni?

Mit vigyek suliba enni?

Figyelt kérdés
Na sziasztok most elhatároztam magam hogy itt az ideje az életmód váltásnak:) Nem kéne sokat fogynom olyan 4-5 kilót és tudom hogy miket szabad ennem és mikor de suliban ti hogy oldanátok meg ezt? Mert büfében nem nagyon lehet nekem megfelelő kaját venni max narancs meg almát de abból meg napi 1-2 ennék meg. Kérlek segítsetek://

2014. ápr. 27. 21:27
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
ja és 17 éves vagyok 180 centi és 82 kg heti 3 szor úszok tesi órán mostantól lehet kosarazni ott meg tényleg kihajtom magam tehát heti plusz 2x1 óra intenzív kosár:)
2014. ápr. 27. 21:29
 2/21 anonim válasza:
58%
Ételhordóban kevés rizs + csirke mell + sok sok zöldség!:)
2014. ápr. 27. 21:59
 3/21 A kérdező kommentje:
igeen ezek jók persze csak nem gáz az hogy én ott most előkapom és abból eszek?:D
2014. ápr. 27. 22:00
 4/21 anonim ***** válasza:
16%
Hát pont ez az. Kicsit túlsúlyos vagy és még éthordó is? Pont azt fogják hinni, hogy azért vagy ilyen mert annyit eszel, hogy érhordó kell a kajád elhozásához. És ebben akorban igen is fontosnak tartják az emberek mit is gondolnak róluk a többiek. Vigyél szendvicset pl. rozskenyeret sonkával meg zöldséggel. Vagy esetleg tarthatnál olyan napokat, hogy csak gyümölcsöt viszel az iskolába meg vizet. Igyál sok vizet és csak azt. Teljeskiörlésű kenyér még jó a szendvicshez. :D
2014. ápr. 27. 22:18
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Túlsúlyos? 180 centi és hozzá 82 kiló vagy mennyi. Van rajta kb 5-7kiló felesleg.. Kedves utolsó te nagyon hülye vagy. Vigyél nyugodtan rizst, húst és zöldséget!!
2014. ápr. 27. 22:30
 6/21 A kérdező kommentje:
rendben meg oldom akkor így:) köszönöm a válaszokat:)
2014. ápr. 27. 22:35
 7/21 anonim ***** válasza:
68%

Húst és zöldségeket vigyél.

Úgy oldd meg, hogy a táskádban (tehát) nálad legyen a már fogyasztásra kész élelmiszer.

Ne élve vidd az állatot, hogy aztán levadászni kelljen tornaóra keretén belül, ne hagyd a suli és a lakásod között féltávon, vidd magaddal, hogy meg tudd enni. Így :)

2014. ápr. 28. 09:43
 8/21 anonim válasza:
86%

Mind1 mit, a kenyeret azt hanyagold! gyomolcssalatak, joghurt, kekszek, ilyen ihato joghurt, fogyokuras- ,gyumolcsos vagy teljeskiorlesu keksz mint a Jo Reggelt vagy ilyenek, zoldsegsalata esetleg sosturoval vagy sajtokkal kombinalva, gyumolcsturmix,gyumolcsok inkabb alma, narancs, eper, a banan az jobban hizlal mint a tobbi mert tobb cukrot tartalmaz, viszont azt is meg lehet enni.Lehet vinni muzliszeletet, vagy joghurtot aminek a tetejen muzli is van. Egyenlore ennyi jut eszembe,en is nemreg kezdtem ezt, nem koplaltam viszont egeszsegesebb eteleket fogyasztottam, 1 het alatt en nagyjabol 3 kilot fogytam. Sok sikert!

18/L

2014. ápr. 28. 14:42
 9/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)) megbeszéltem a büféssel hogy nekem hozat majd mindig csirkesalit ha kérek:33 amikor meg nem akkor gyümölcsök müzliszelet stbÍ:))
2014. ápr. 28. 15:32
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Müzliszelet, az rohadt jó. Ha megrágod és kisütöd akkor meg kenyér lesz belőle.
2014. ápr. 28. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!