Na sziasztok most elhatároztam magam hogy itt az ideje az életmód váltásnak:) Nem kéne sokat fogynom olyan 4-5 kilót és tudom hogy miket szabad ennem és mikor de suliban ti hogy oldanátok meg ezt? Mert büfében nem nagyon lehet nekem megfelelő kaját venni max narancs meg almát de abból meg napi 1-2 ennék meg. Kérlek segítsetek://
Keksz meg müzli? És az én teljes kiörlésű kenyerem meg nem jó mert kenyér? De idióták vagytok ti. Tele van cukorral a te jó reggelt sz@rod meg hasonlókkal. 3. Ha fogyatékkal ékő vagy és nem értesz a témához nem kell ám írnod.
2014. ápr. 28. 16:45
12/21 anonim válasza:
"élő" Vigye csak az éthordót persze hátha elkezdik cikizni miatta. Nem mindenki olyan nyomi, hogy nem érdekli a másik véleménye. A Fiataloknál igen is fontos.
2014. ápr. 28. 16:47
13/21 anonim válasza:
"Nem mindenki olyan nyomi, hogy nem érdekli a másik véleménye."
Tehát van aki nem simán nyomi, hanem csordaszellemre hallgató nyomi birka.
Aki azon zavartatja magát, hogy a retekcsíra liszt meg cukorfaló kis osztályközösségét izgatja ha ételhordóban emberi táplálékot visz magával, akkor az már eleve kétes úton jár. Vagyis kezdhet megtanulni bégetni.
2014. ápr. 28. 22:02
14/21 anonim válasza:
Nem értem mi a bajotok...
Osztályközösségtől függ, hogy mi ciki és mi nem.
Nálunk semmi ilyen gond nem volt soha 8.-os vagyok és az osztály nag része fiúból áll.
2014. ápr. 29. 14:07
15/21 anonim válasza:
Az hogy egy debilebb osztályban, ha ciki hogy valaki eszik, akkor is ugyan úgy ennie kell (mondjuk annak az 1-2 normális iskolásnak, aki maga rájött hogy értelmes kaját kell ennie)
2014. ápr. 29. 14:11
16/21 anonim válasza:
joghurt, müzli, gyümölcs, keksz, bababiskóta, mittomén:) Amúgy jaj, asszem ,itt volt ,én mate-em is vitt dobozkában otthonról rizst hússal, és senki nem nézett rá furcsán, szóval teljesen oké szerintem. Amúgy itt van még egy kérdés, ilyen suliskajás, nem az enyém, én csak kommenteltem egyet alá.
Ne aggódj, egyetemre én még levest is vittem magammal, és biza előadás előtt kicsaptam a padra, elővettem a kanalamat, és megettem. :D oszt akkor mivan.
2014. ápr. 29. 18:50
18/21 A kérdező kommentje:
:D:D:D utolsó:DD
Ma amúgy vittem ilyen gombás-csirke pörköltet rizzsel..végeztem dogával beadtam én is előcsaptam emberek megnéztek de csak mosolyogtam egyett és el lett intézve:):D
2014. ápr. 29. 21:01
19/21 anonim válasza:
csináld csak, hátha többen rákapnak! suliban csoporttáraim is elkezdték utána hordani a kaját, és sokkal jobban járnak egy 2x2 órás matek előadás előtt egy normális ebéddel, mint egy ízetlen felfújt péksüteménnyel, amitől 10 perc után kínosan korog a has.. :) úgyhogy hajrá.
2014. ápr. 29. 21:58
20/21 A kérdező kommentje:
Na örüéök hogy nem csak nekem szokott kínosan korogni:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!