Mit vigyek ha sütögetni megyünk?
Figyelt kérdés
Osztalykirandulason satorozni fogunk, szalonnasutessel. Viszont en egyreszt nen szeretem a szalonnat, masreszt nem eszek ilyet. Mit vihetnek? Csirkemellet nem igazan lehet nyarson sutni.. krumplit viszek szerintem alufoliaban, de szalonna helyett mit lehet ami egeszseges es nem ilyen zsiros?2014. jún. 2. 15:24
2/6 Golan Trevize válasza:
Vöröshagyma, baromfivirsli, padlizsán.
3/6 anonim válasza:
Az ilyesmiben nincs nagy gyakorlatom, de szerintem a sütögetéshez igenis zsíros hús kell :) Húsos szalonna, az szuper, kolbász, persze jóféle házi... Ahhoz zöldségek, ennél fogyókúrásabb ételt én nem tudok. Kihagynűám a zöldséget, szénhidrátszegény, kellemes, fogyásra alkalmas, de itt amúgyis 1-2 napról van szó, az élvezetnek nagy szerepe van a dologban... Úgyhogy süss olyat, amit szeretsz.
4/6 anonim válasza:
Virsli nagyon finom nyárson sütve! Cukkinit még nem próbáltam, csak rácson, de szerintem nyárson is finom, csak vastagabb szeletekre kell vágni. :)
5/6 anonim válasza:
Bármilyen zöldséget (parit azért nem) meg lehet sütni nyárson! Finomak hidd el.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek:)
zöldséget mindenképp fogok, meg lehet kipróbálom a csirkecombot vagy valami jóféle virslit. a szalonnát nem csak azért nem akarom mert "hízlal" hanem mert nem is szeretem az ízét, nekem nagyon sós, és megterheli a gyomrom.
2014. jún. 2. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!