Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit vigyek ha sütögetni megyünk?

Mit vigyek ha sütögetni megyünk?

Figyelt kérdés
Osztalykirandulason satorozni fogunk, szalonnasutessel. Viszont en egyreszt nen szeretem a szalonnat, masreszt nem eszek ilyet. Mit vihetnek? Csirkemellet nem igazan lehet nyarson sutni.. krumplit viszek szerintem alufoliaban, de szalonna helyett mit lehet ami egeszseges es nem ilyen zsiros?
2014. jún. 2. 15:24
 1/6 anonim ***** válasza:
csirkecombi?
2014. jún. 2. 15:29
 2/6 Golan Trevize válasza:
Vöröshagyma, baromfivirsli, padlizsán.
2014. jún. 2. 15:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Az ilyesmiben nincs nagy gyakorlatom, de szerintem a sütögetéshez igenis zsíros hús kell :) Húsos szalonna, az szuper, kolbász, persze jóféle házi... Ahhoz zöldségek, ennél fogyókúrásabb ételt én nem tudok. Kihagynűám a zöldséget, szénhidrátszegény, kellemes, fogyásra alkalmas, de itt amúgyis 1-2 napról van szó, az élvezetnek nagy szerepe van a dologban... Úgyhogy süss olyat, amit szeretsz.
2014. jún. 2. 15:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Virsli nagyon finom nyárson sütve! Cukkinit még nem próbáltam, csak rácson, de szerintem nyárson is finom, csak vastagabb szeletekre kell vágni. :)
2014. jún. 2. 15:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Bármilyen zöldséget (parit azért nem) meg lehet sütni nyárson! Finomak hidd el.
2014. jún. 2. 16:16
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek:)

zöldséget mindenképp fogok, meg lehet kipróbálom a csirkecombot vagy valami jóféle virslit. a szalonnát nem csak azért nem akarom mert "hízlal" hanem mert nem is szeretem az ízét, nekem nagyon sós, és megterheli a gyomrom.

2014. jún. 2. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!