Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit vigyek iskolába a következ...

Mit vigyek iskolába a következő naphoz:?

Figyelt kérdés

Elkezdtem konditerembe járni, és ehhez jól megkell válogatni a táplálékot, és a szendvics szalámival nem tűnik valami jónak...

Minden nap van tesim, ezért a szénhidrátot is el tudom égetni, de mégis mit vigyek?

Az ételhordós témát nem szeretném, esetleg az jó, ha valami barna kiflit/zsömlét viszek kenősajtal, meg csirke/pulyka sonkával + paprikával?

Nem akarok túlságosan eltérni az általános sulis kajától, hogy ne legyen feltűnő

Még nagyon az elején vagyok, és kiröhögnének, hogy semmi izmom nincs, mégis csirkét viszek...

Tehát mégis valami egészségesebbet, de nem feltűnőt :)

Iskola után (2 körül) hazamegyek, ebédelek, és utána megyek edzeni...

Eddig 1. órába volt mindig a tesi, de nem tudom most hogy lessz... Tesi előtt vagy után vigyek be több táplálékot? (tömegnövelést csinálok)

2014. aug. 19. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:

A kenősajt nem épp egészséges.

Ha szendvicset szeretnél vinni, tk. kenyérből csinálj szendvicset. Lehet csirkemellsonkát, paprikát, vékony szelet trappista sajtot beletenni. Esetleg süthetsz bele tojást. Csinálhatsz különböző krémeket otthon (úgy sem látják, mi van a szendvicsben). Pl. körözött, tojáskrém, zöldségekből is lehet krémeket csinálni. :)

Sőt, ha épp úgy van, csirkemellet is tehetsz a szendvicsbe.

A lényeg, hogy lehetőleg tk. kenyér legyen. Esetleg rozskenyér.

A barna kenyér, zsömle, kifli igazából nem sokkal jobb, mint a fehér kenyér. Többnyire csak megpirítják a lisztet, vagy adalékot tesznek hozzá, ami megszínezi azt.

2014. aug. 19. 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Amint oda értem hogy nem akarsz feltűnni, nem is olvastam tovább....

Nem barna kenyér,zsömle,kifli kell hanem teljes kiörlésű! Van közte különbség. Reggel 30p hamarabb kelsz, csinálsz natúr csirkemellet és azt teszed bele [link]

Az meg hogy kiröhögnek az ő szegénységi bizonyítványuk, majd pár év múlva meg szidni fognak, vagyis irigyek lesznek.

2014. aug. 19. 19:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha kondiba jársz, ott van személyi edző. Kérj tőle heti étrendet. Ezt egy kondiban ingyen meg szokták írni. Ha nem, akkor max. 2-3 ezer forint. Mindenképpen segítséget kell kérdned, mert ha iskolába jársz, akkor még túl fiatal vagy ahhoz, hogy megvonj magadtól fontos tápanyagokat. Kéltem, hogy egy fejlődő szervezet nem vihet be naponta 1 kiflit szalámival, én 17 évesen nem ettem egy napig és 2 kilót fogytam. Tehát ne állj neki mindenféle hülye diétának, mert még a végén bajod lesz belőle. Az meg hogy a kretén osztálytársaid mit dumálnak: szard le! Minden kezdet nehéz, de aztán mikor már szépen kisportolt tested lesz, akkor majd az irigységtől szét pukkad a fejük.
2014. aug. 19. 20:07
 4/5 anonim ***** válasza:

1: Nem hinném, hogy mindenki a 15 perces szünetben azzal van elfoglalva, hogy te mit eszel, hanem azzal, hogy mindenki megtudjon normálisan kajálni.

2: Miért szégyelled magad? Miért szégyelled a kinézeted? Senki sem izomagyúnak született, miért érdekel mindig más véleménye, nem az a fontos, hogy TE boldog légy? Ha te úgy vagy boldog, hogy rizst eszel hússal, akkor így, más azzal boldog, hogy kakaós csigát eszik, gondolom senki sem röhögi ki őt sem.

3: Általában az irigy ember röhög máson, és szól be neki, 1 év múlva nem fognak röhögni.

4: Vegyél teljes kiőrlésű kenyeret, bele tehetsz előző nap megsütött csirkemellet, pulykamellet, főtt tojást és mehet bele zöldség is bőven.

Csirke/pulykamell felvágott is mehet bele, ha nem tudtuk mindennap tiszta húst enni.

Én volt olyan hogy anyukám csinált sült csirkecombot, én itthon levettem róla a húst, és azt tettem bele teljes kiőrlésű zsömlébe és bele csalamádét.

Volt, hogy sült máj és paradicsom volt benne, de olyan is, hogy rántotta volt a zsömlébe rakva.

Diákcsemege vagy olajos magvak is jók lehetnek néha néha, esetleg egy alma, tesi előtt banán.

2014. aug. 20. 09:41
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :)
2014. aug. 20. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!