Mit vigyek enni az osztalykirandulasra?
Ebedet nem kapunk igy kenr vmi ami nem annyira romlando (pl. Fasirt) illetve nassnak mit vigyek chips,csoki helyett?
fogyozom, otleteket varok nem kifogasokat.
Teljes kiőrlésű zsemlében alulra retek szeletek rá egy szelet párolt csirkemell, rá uborka szeletek, becsomagolod alufóliába, előző este csinálod meg és beteszed hűtőbe. Másnap csak kiveszed, nem fog megromlani, én csináltam olyat, hogy mélyhűtőbe tettem vizet és lefagyasztottam, még ezzel is hidegen tarthatod a biztonság kedvéért, a fél literes víz meg felolvad délutánra és amikor már mindenkinek elfogyott vagy van még egy kis meleg vize, neked lesz friss hideg víz:)
Cerbona műzli szelet, van ilyen cukor mentes, simán belefér.
Alma, banán, epret ne vigyél, szétfolyik csak ilyen melegben.
Ha több napra mentek, vihetsz még pár db teljes kiőrlésű kiflit vagy zsemlét, hozzá tonhal konzerv, van ilyen amiben van sonka konzerv, vacsorára jó lehet.
Aszalt sárgabarack, diákcsemege, natúr mogyoró, tökmag, szotyola, rágó, fél literes víz, ha szereted paradicsom, cékla lé, lehet kapni ilyen kis üvegekben is, asszem top-joy a neve.
Alma szirom, répa golyó, köles golyó, extudált buláta jó chips helyett.
Hova mentek kirándulni?
Mindenképpen vigyél magaddal kullancs és szúnyogriasztót, rettentően sok van, főleg ha erdőbe/vízpartra mentek.
Jó kirándulást!
Szendvics :D
Szép, gyerekeknek külön jó, főleg ha már eleve zsírosak.
Kérdező: konzerv hal, zöldségek, gyümölcsök, olajos magok.
Fasírt (nyilván zsemle nélkül), olajos maglisztekből lehet kenyérfélét is sütni, lenmagból lehet krékert készíteni.
Nagyon koszonom ezt a rengeteg valaszt mindenkinek,mindjart indulok is vasarolni:))
Kedves 5# Szlovakiaba megyunk 3napra,es lesz tura erdoben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!