Mit vigyek osztálykirándulásra? (részletes választ kérek! )
Hali! Tudom, tudom ez a milliomodik ilyen kérdés, ahol ezt megkérdezték, de nem találtam olyan választ, amelyik nekem is válasz lenne az én kérdésemre... Szóval értitek.
Egy napra megyünk (reggel megyünk, este jövünk) egy kalandparkba.
Éééés mit vigyek? Szóval hogy milyen üdítőt és hányat, rágót esetleg, és milyen nassolnivalót, csokit, csipszet, kaját?... Mindent. Márkákat is mondhattok! :)
Milyen ruhában menjek? Elvileg meleg lesz. Cicanadrág?
Napszemüveg, vagy ragtapasz?
Köszi :)
Milyen kérdés az hogy milyen üdítőt? Nyilván amilyet szeretsz. Én személy szerint ásványvizet vinnék, szénsavmenteset. Mivel napi 2 litert meg kéne inni, én vinnék legalább ennyit. Általában van büfé a kalandparkokban is. Ha nem akarsz cipelni, ott is vehetsz enni valót, igaz biztosan borsos ára van.
Én biztosan csomagolnék egy napra 2-3 szendvicset (kolbász, téliszalámi egész jól bírja a meleget), meg 2 l folyadékot. Nassolni almát vinnék. Rágó alapból szokott nálam lenni.
Emellett pzs, szalvéta, esetleg wcpapír, ha szükséges női dolgok. Ragtapasz, fájdalomcsillapító, nálam mindig van kézfertőtlenítő folyadék is. Iratok, telefon, pénz.
Cicanadrág jó, kényelmes sportcipő, olyan felső, amit nem sajnálsz.
Ásványvizet egy nagy palackkal, szendvicseket, almát, banánt, esetleg egy csokit is.
Nadrába menj, póló, kardigán, vagy valamilyen felső is legyen nálad, napszemüveg, kényelmes cipő. Papírzsebkendőt ne felejts el vinni és egy kis zsebpénzt.
Kaja, pia: 2L üdítő, csoki, chips, rágó(bár én nem szoktam vinni inkább Tic-tac-ot) egy almát.
Lehetőleg a szenyóba szalámit vagy parizert rakj, mert ha nutellát vagy ilyesmit, az nem lenne jó.
Egy kényelmes nadrág, akár cicanadrág és egy olyan felső, amit nem sajnálsz. Sport cipő.
Egyebek: napszemüveg, ragtapasz, pzs, szalvéta, eü. betét(ha kell), MP3/4, telefon és a többi ketyerék.
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!