Cm-megy le de a mérleg miért nem mozdul?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem is tudom,hogy hogyan írjam le... A lényeg hogy szülés után feljött 20kg... Hormon is nagyon közre játszik de akkor is bele vágtam a kalória diétába... Mellette scitec szénhidrát megkotot es biotech vacsora pótló shaket is fogyasztok... Lényeg hogy cm-ben nagyon sok ment le derekbol is 10cm és csípőből is 10cm viszont ha mérlegre állok egy dkg-al sem vagyok kevesebb... Nem rég kezdtem el szóval még torna stb nem volt benne hogy izommá alakuljon valami... Nagyon el vagyok keseredve miért van ez???2018. jan. 31. 11:38
11/12 A kérdező kommentje:
Semmit nem mértem fére pont ott van egy anyajegyem így mindig ugyan ott mérem nem máshol... ha víz lement volna az is kgban látszik meg.. fogyókúráztam már sokszor de így még soha nem jártam... ha nem cm-ben nézem hanem nadrág alapján azon is ugyan úgy látszik mert amit alig bírtam felhúzni simán begombolom...
2018. jan. 31. 19:25
12/12 A kérdező kommentje:
De amúgy hatalmas súlyból mindig nagyobb a veszteség...ha én is lenneék 80kg lehet csak 1 cm-ment volna le...
2018. jan. 31. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!