Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 15 éves múltam, nemrég kezdtem...

15 éves múltam, nemrég kezdtem felfedezni magamon, hogy kiszélesedett a csípőm. Ugyanekkor a mérleg már 48-9 - et mutatott a megszokott 47 helyett. (156-7 cm magas vagyok) Mennyire számít soknak a jelenlegi súlyom magassághoz viszonyítva?

Figyelt kérdés
Mióta felszedtem ezt a néhány kilót jobban odafigyelek a mozgásra,naponta másfél órát szoktam futni (megállás nélkül).

2017. aug. 10. 00:29
 1/5 anonim válasza:
100%
Szerintem teljesen rendben a súlyod. Kezdesz nőiesedni. Nincs a csipőddel probléma. Te hogy érzed, milyen az alakod? Kell fogynod?
2017. aug. 10. 00:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A súlyod teljesen normális, a csípö kiszélesedése meg a ternészetes érés része - a nöknek biológiailag szélesebb a csípöje.
2017. aug. 10. 07:31
 3/5 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem viszont túl kevés a súlyod, 157 centihez nagyon kevés a 47 lg, kellene híznod egy kicsit. Ja és 1-2 kg eltérést bármikor mutathat a mérleg, lehet, h éppen nem voltál wc-n előtte, vagy többet ittál.
2017. aug. 10. 09:12
 4/5 anonim ***** válasza:
157-hez elmegy a 47 kg az még nem vészes.
2017. aug. 10. 09:14
 5/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem számít soknak, de ezt ránézésre lehet igazán megállapítani. Én 18 éves vagyok, 159cm és 49 kg. Egyáltalán nem vagyok kövér, de kórosan sovány sem, szerintem pont jó.
2017. aug. 22. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!