Hogyan lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Két hónap alatt 5 kilót híztam kb. Nem értem hogy történhetett mivel nem zabáltam. 1 kg plusz nem 7000 plusz kalória? Annyival többet biztos nem ettem. Már 5 éve folyamatosan 50 kg vagyok havonta egyszer mérem magam. Szerintetek mi lehet az oka?2017. dec. 25. 14:52
1/4 anonim válasza:
Hány éves vagy? Sportoltál valamit e idő közben? Gyógyszereket szedtél?
2/4 A kérdező kommentje:
32 éves vok és szeptember óta ugróköteleztem de múlt héten abbahagytam mert fájt a lábam tőle..viszont egy ideje tojásrántottát eszek szinte minden reggel..az is hízlalhat vajon??bár tudom a kalóriabevitelen múlik minden de mégsem ettem mostanában annyira sokat...fogalmam sincs hol bukott el a dolog de nem jönnek rám a nadrágjaim.
2017. dec. 25. 19:27
3/4 anonim válasza:
Igen a kalóriabevitel számít. Nem tudom akkor, ha valami egyéb problémád is felmerülne fordulj orvoshoz, az a legbiztosabb.
4/4 anonim válasza:
Nem biztos, hogy 5 az az 5.
Nem mindegy az előzőhöz képest hogyn és mikor mérted magad.Reggel este, wc után előtt stb. 2-3 kg eltérés simán lehet ezek függvényében menzesze előtt után főleg.
Lehet,hogy az az 5 kg csak 2 annyi meg simán felszaladhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!