Lehetséges így lefogynom karácsonyig 15kg-ot?
Mindennap edzek másfél órát(box, torna, futás).
Naponta 300-500kcal max.
Reggel egy kamilla vagy zöldtea, este egy szűztea kapszula.
Naponta 1x eszek(csak salátát vagy egy szendvicset max), délután 3 és 4 óra közt.
Az edzéseim este vannak.
Lemaradt, hogy naponta legalább 4 órát gyalogolok(suli oda-vissza + kutyámmal).
Miért lenne hülyeség?
hahh nézz már utána... mi mi mást írhatnánk, ha kb az internetes oldalak 99.9%-án nem hogy nem ajánlják, de egyenesen ellenzik ezt a módszert!!!!
Tételezzük fel, hogy lefogy, sikerül minden, ahogy eltervezed. Azt hiszed, utána tudnál rendesen enni? NEM, visszajönne minden.
Másik eset, hogy 1 hét után feladod és ugyan ott vagy, ahol elkezdted.
Szóval szopacs az egész
Kipróbáltam már, hogy meddig megy 0 kaja nélkül, pár óra híján 5 nap sikerült.
Csak azóta ettem. De most gondolkodtam, hogy le kéne fogyni karácsonyra, mivel karácsonykor tuti feljön legalább 5-10 kiló. És akkor már sokkal nehezebb leadni egybe 30-at, mintha most ledobnék gyorsan 15-öt, aztán karácsony után folytatnám egy 10-15-tel még.
Remélem érthető.
Szóval a cél december 22-ig kb -15, vagy legalább -10...
Nem zabálok karácsonykor sem, de ott azért több édesség, sütemény stb van, megyünk vendégségbe stb, ahol nem mondhatom, hogy bocs, diétázom, vmennyit muszáj lesz ennem, amiből adódóan felfognak jönni a kilók.
De ha most előtte lemegy egy része, akkor az ünnepek után, amikor is folytatom, csak egészségesebben, könnyebb lesz.
Ez csak átmeneti időszak, karácsonyig hamar menjen le.
A kérdés, hogy lemehet-e??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!